Στην τελική ευθεία για το Energy Duathlon Karpenissi

Μπήκαμε στην τελική ευθεία για το Energy Duathlon Karpenissi 2017, τον μεγάλο αγώνα διάθλου της χρονιάς που θα πραγματοποιηθεί στις 30 Ιουλίου στο Καρπενήσι με διοργανωτές τον Δήμο Καρπενησίου, την Ελληνική Ομοσπονδία Τριάθλου και την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας. Οι προετοιμασίες της διοργάνωσης συνεχίζονται με πυρετώδεις ρυθμούς, ώστε και φέτος η πρωτεύουσα της Ευρυτανίας να υποδεχθεί […]

25 Ιουλίου 2017

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Μπήκαμε στην τελική ευθεία για το Energy Duathlon Karpenissi 2017, τον μεγάλο αγώνα διάθλου της χρονιάς που θα πραγματοποιηθεί στις 30 Ιουλίου στο Καρπενήσι με διοργανωτές τον Δήμο Καρπενησίου, την Ελληνική Ομοσπονδία Τριάθλου και την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.

Οι προετοιμασίες της διοργάνωσης συνεχίζονται με πυρετώδεις ρυθμούς, ώστε και φέτος η πρωτεύουσα της Ευρυτανίας να υποδεχθεί αθλητές από όλη την Ελλάδα σε μια γιορτή του αθλητισμού που εκτός από τους αγώνες διάθλου, θα περιλαμβάνει και αγώνες δρόμου, για όλες τις ηλικίες.

Ανάμεσα στους αθλητές που έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή βρίσκονται και πολλοί πρωταθλητές του αθλήματος, όπως η Ντενίζ Δημάκη, ο Γρηγόρης Σκουλαρίκης και ο Γιώργος Δανιήλ.

Οι εγγραφές θα είναι ανοιχτές για λίγες μέρες ακόμα στο link

Karpenissi

μέχρι την Τετάρτη 26 Ιουλίου, οπότε και θα κλείσουν οριστικά.

Στις 30 Ιουλίου σας περιμένουμε στο Καρπενήσι για να ζήσουμε μια αυθεντική αθλητική εμπειρία με τρέξιμο και ποδηλασία σε έναν αυθεντικό τόπο ζωής!

#EnergyDuathlonKarpenissi

Τις λεπτομέρειες και την αναλυτική προκήρυξη του αγώνα μπορείτε να τα δείτε εδώ:

Home

Οι εγγραφές γίνονται ηλεκτρονικά στο link

Karpenissi

Ακολουθήστε την διοργάνωση στο Facebook @EnergyRaces το Instagram @EnergyRaces.gr και το Twitter@EnergyRaces

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

13 Ιουλίου 2024