Νέα τροπή για τη δολοφονία του Σύρου

Νέα τροπή φαίνεται ότι λαμβάνει η υπόθεση δολοφονίας ενός 31χρονου Σύρου πρόσφυγα στο hotspot της Μαλακάσας το περασμένο Σάββατο, αφού νέα στοιχεία αναφέρουν ότι αφορμή για τα άγρια επεισόδια στο κέντρο ήταν η κίνηση του θύματος να πετάξει ένα σκύλο μέσα στη σκηνή Αφγανού. Για την υπόθεση προσήχθησαν στη ΓΑΔΑ συνολικά 110 άτομα. Τα 40 από το […]

2 Οκτωβρίου 2018

του/της Newsroom

Νέα τροπή φαίνεται ότι λαμβάνει η υπόθεση δολοφονίας ενός 31χρονου Σύρου πρόσφυγα στο hotspot της Μαλακάσας το περασμένο Σάββατο, αφού νέα στοιχεία αναφέρουν ότι αφορμή για τα άγρια επεισόδια στο κέντρο ήταν η κίνηση του θύματος να πετάξει ένα σκύλο μέσα στη σκηνή Αφγανού.

Για την υπόθεση προσήχθησαν στη ΓΑΔΑ συνολικά 110 άτομα. Τα 40 από το Αφγανιστάν εντοπίστηκαν σε συρμό του Προαστιακού, ενώ επιχειρούσαν να διαφύγουν προς τους Αγίους Θεοδώρους και τα 70 από τη Συρία που εντοπίστηκαν στο σταθμό Λαρίσης.

Στις έρευνες, μάλιστα, συμμετείχε και κλιμάκιο της Αντιτρομοκρατικής καθώς υπήρχαν υπόνοιες ότι στη συμπλοκή μετείχαν ύποπτοι για ισλαμική τρομοκρατία. Οι πληροφορίες αναφέρουν, τέλος, ότι κεντρικό ρόλο στα τραγικά γεγονότα του Σαββάτου φέρεται να έπαιξε ομάδα περίπου 10 Αφγανών που και στο παρελθόν είχαν προκαλέσει προβλήματα στη λειτουργία του hotspot της Μαλακάσας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

17 Απριλίου 2024
17 Απριλίου 2024