Ο Αναστάσιος Πρατσόλης επισκέφτηκε τους πληγέντες

Χθες 24 Οκτωβρίου 2018 επισκέφτηκε το Μαντούδι, για άλλη μια φορά μετά την πρόσφατη θεομηνία που έπληξε ιδιαίτερα την περιοχή, ο Βουλευτής Εύβοιας του ΣΥΡΙΖΑ Αναστάσιος (Τάσος) Πρατσόλης. Στη διάρκεια σύσκεψης με το Δήμαρχο Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννας κ. Καλυβιώτη και τον Αντιδήμαρχο Μαντουδίου κ. Χαλιούλια, ενημερώθηκε για τους ρυθμούς αποκατάστασης των ζημιών και ανακούφισης των πληγέντων […]

25 Οκτωβρίου 2018

του/της Newsroom

Χθες 24 Οκτωβρίου 2018 επισκέφτηκε το Μαντούδι, για άλλη μια φορά μετά την πρόσφατη θεομηνία που έπληξε ιδιαίτερα την περιοχή, ο Βουλευτής Εύβοιας του ΣΥΡΙΖΑ Αναστάσιος (Τάσος) Πρατσόλης.
Στη διάρκεια σύσκεψης με το Δήμαρχο Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννας κ. Καλυβιώτη και τον Αντιδήμαρχο Μαντουδίου κ. Χαλιούλια, ενημερώθηκε για τους ρυθμούς αποκατάστασης των ζημιών και ανακούφισης των πληγέντων συνανθρώπων μας και ζήτησε την επίσπευση των διαδικασιών προκειμένου να απορροφηθούν το συντομότερο τα ποσά που εγκρίθηκαν από το Υπουργείο Εσωτερικών με Απόφαση του Υπουργού κ. Χαρίτση στις 5 Οκτωβρίου, ύψους συνολικά 850.000 χιλιάδων ευρώ. Από το σύνολο του ποσού, οι 650.000 αφορούν σε αποκατάσταση των ζημιών και οι 200.000 για αντιμετώπιση προβλημάτων που δημιουργήθηκαν από τη λειψυδρία. Ο κ. Πρατσόλης διαβεβαίωσε για μια ακόμα φορά την αμέριστη υποστήριξη και συμπαράστασή του με το θεσμικό του ρόλο για όποια βοήθεια μπορεί να προσφέρει.

Στη συνέχεια συνομίλησε στην πλατεία της πόλης με πολίτες και συναντήθηκε με συνταξιούχους και με τον εκπρόσωπο του εμπορικού συλλόγου με τον οποίο συζήτησε θέματα που αφορούν τη τοπική αγορά και προβλήματα που προκλήθηκαν στους επαγγελματίες της περιοχής.
Τέλος, επισκέφτηκε τον Πυροσβεστικό σταθμό του Μαντουδίου, όχι μόνο για να συγχαρεί τους πυροσβέστες για τις ηρωικές προσπάθειες που κατέβαλαν κατά τη διάρκεια του περάσματος του «Ζορμπά», αλλά και για να διαπιστώσει από κοντά, όπως του αναφέρθηκε, τις πολύ σοβαρές ζημιές που έχει υποστεί το ίδιο το κτίριο του σταθμού από τη θεομηνία.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

19 Απριλίου 2024