Τρελή κούρσα οδηγού αγροτικού τον οδήγησε στο θάνατο στην παραλιακή στις Ράχες

Επέστρεφε από το γήπεδο του χωριού Νεκρός ανασύρθηκε μέσα από τα την καμπίνα του αγροτικού αυτοκινήτου ο 72χρονος οδηγός του, το απόγευμα στον οικισμό των Ραχών Στυλίδας. Το όχημα που οδηγούσε ο ηλικιωμένος αγρότης κινήθηκε ανεξέλεγκτο σε δρόμο του χωριού από την παραλιακή οδό και κατέληξε σε τοίχο σπιτιού αφού πρώτα εμβόλισε ένα άλλο μικρότερο […]

3 Νοεμβρίου 2018

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Επέστρεφε από το γήπεδο του χωριού

Νεκρός ανασύρθηκε μέσα από τα την καμπίνα του αγροτικού αυτοκινήτου ο 72χρονος οδηγός του, το απόγευμα στον οικισμό των Ραχών Στυλίδας.

Το όχημα που οδηγούσε ο ηλικιωμένος αγρότης κινήθηκε ανεξέλεγκτο σε δρόμο του χωριού από την παραλιακή οδό και κατέληξε σε τοίχο σπιτιού αφού πρώτα εμβόλισε ένα άλλο μικρότερο αγροτικό όχημα με αποτέλεσμα να τραυματισθεί ελαφρά ο οδηγός του.

Το αυτοκίνητο έρχονταν από το γήπεδο, όπου ο οδηγός του είχε παρακολουθήσει τον αγώνα της αγαπημένης του ομάδας Α.Ε. Εχιναίων με την Φραντζή.

Το όχημα του 72χρονου άρχισε να κινείται ανεξέλεγκτα λίγο πριν φτάσει στον παραλιακό δρόμο, γεγονός που σύμφωνα με κατοίκους της περιοχής εκτιμάται ότι ο οδηγός του κάτι έπαθε, καρδιακή ανακοπή ή ίσως να έχασε τις αισθήσεις του, με αποτέλεσμα να κινηθεί ανεξέλεγκτα το αυτοκίνητο του.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

24 Απριλίου 2024