Ανεξαρτητοποιήθηκε και ο Γρηγόρης Ψαριανός

Την ανεξαρτητοποίησή του από την κοινοβουλευτική ομάδα του Ποταμιού, ανακοίνωσε προ ολίγου ο Γρηγόρης Ψαριανός, με ανάρτησή του στο facebook. Όπως επισημαίνει, το Ποτάμι δεν συμπεριλαμβάνεται πλέον στα κοινοβουλευτικά κόμματα, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι “με αλλεπάλληλα δικά μας λάθη, ατυχείς επιλογές και κακούς χειρισμούς καταφέραμε να μηδενίσουμε σχεδόν το 7% των ψηφοφόρων που αρχικώς πίστεψαν και […]

21 Ιανουαρίου 2019

του/της Newsroom

Την ανεξαρτητοποίησή του από την κοινοβουλευτική ομάδα του Ποταμιού, ανακοίνωσε προ ολίγου ο Γρηγόρης Ψαριανός, με ανάρτησή του στο facebook.

Όπως επισημαίνει, το Ποτάμι δεν συμπεριλαμβάνεται πλέον στα κοινοβουλευτικά κόμματα, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι “με αλλεπάλληλα δικά μας λάθη, ατυχείς επιλογές και κακούς χειρισμούς καταφέραμε να μηδενίσουμε σχεδόν το 7% των ψηφοφόρων που αρχικώς πίστεψαν και έλπιζαν σε μας”.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του κ. Ψαριανού, η χώρα περνάει την δυσκολότερη και πιο επικίνδυνη περίοδο εδώ και πολλές δεκαετίες και οι τύχες της βρίσκονται στα χέρια της χειρότερης κυβέρνησης από τα χρόνια της χούντας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024