Εγκρίθηκαν ενισχύσεις για βελτίωση των υποδομών

Την ενίσχυση των Δήμων ανακοίνωσε ο Τάσος Πρατσόλης. Συγκεκριμνένα στο πλαίσιο ενίσχυσης των Δήμων, αλλά και γενικά των φορέων υλοποίησης έργων, που αποσκοπούν στη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών, αλλά και στη βελτίωση των υποδομών του νομού μας, εγκρίθηκε ενίσχυση ύψους 200.000 ευρώ στο Δήμο Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννας από το Υπουργείο Εσωτερικών για τη χρηματοδότηση των […]

3 Ιανουαρίου 2019

του/της Newsroom

Την ενίσχυση των Δήμων ανακοίνωσε ο Τάσος Πρατσόλης. Συγκεκριμνένα στο πλαίσιο ενίσχυσης των Δήμων, αλλά και γενικά των φορέων υλοποίησης έργων, που αποσκοπούν στη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών, αλλά και στη βελτίωση των υποδομών του νομού μας, εγκρίθηκε ενίσχυση ύψους 200.000 ευρώ στο Δήμο Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννας από το Υπουργείο Εσωτερικών για τη χρηματοδότηση των αναγκαίων εργασιών ώστε να αντιμετωπιστούν προβλήματα που δημιουργήθηκαν από τη λειψυδρία.
Επίσης, το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, μέσω της αύξησης του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων, χρηματοδοτεί έργα επισκευής και συντήρησης σε λιμάνια της χώρας. Ειδικότερα για την Εύβοια, εγκρίθηκαν προς χρηματοδότηση τα εξής έργα:
Αποκατάσταση παραλίας και Δυτικού Βραχίονα Λιμένος Κυμασίου με προϋπολογισμό 372.000 ευρώ
Προμήθεια για τοποθέτηση προσκρουστήρων στους Λιμένες πορθμειακών γραμμών Ν. Ευβοίας, με προϋπολογισμό 74.400 ευρώ
Επισκευή προβλήτα και διαμόρφωση περιβάλλοντος χώρου στον Λιμένα Νέων Στύρων, προϋπολογισμού 74.400 ευρώ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024