Ευρωλίγκα | Ολυμπιακός – Μπάγερν: 89-69

Ο Ολυμπιακός μετά από καιρό έπαιξε εξαιρετικό μπάσκετ όπως είχε συνηθίσει τους φιλάθλους του στον πρώτο γύρο της Euroleague και κατάφερε να ξεπεράσει εύκολα το εμπόδιο της Μπάγερν με 89-69. Ο Ντέιβιντ Μπλατ συνεχάρη στη συνέντευξη τύπου τους παίκτες του για την εμφάνιση τους, αλλά τόνισε πως οι ερυθρόλευκοι ακόμα δεν έχουν προκριθεί στα playoffs φροντίζοντας […]

20 Μαρτίου 2019

του/της Newsroom

Ο Ολυμπιακός μετά από καιρό έπαιξε εξαιρετικό μπάσκετ όπως είχε συνηθίσει τους φιλάθλους του στον πρώτο γύρο της Euroleague και κατάφερε να ξεπεράσει εύκολα το εμπόδιο της Μπάγερν με 89-69.

Ο Ντέιβιντ Μπλατ συνεχάρη στη συνέντευξη τύπου τους παίκτες του για την εμφάνιση τους, αλλά τόνισε πως οι ερυθρόλευκοι ακόμα δεν έχουν προκριθεί στα playoffs φροντίζοντας να διατηρήσει χαμηλούς τόνους ενόψει της συνέχειας.

Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις του τεχνικού του Ολυμπιακού:

Πιστεύω πως οι παίκτες μας έκαναν σπουδαία δουλειά. Ήταν έτοιμοι να παίξουν αυτό το παιχνίδι. Κατάλαβαν πόσο σημαντικό ήταν το ματς και παρά τα προβλήματα τραυματισμών ήταν έτοιμοι. Κυκλοφορήσαμε πολύ καλά την μπάλα και προφανώς παίξαμε πολύ καλή άμυνα. Αξίζαμε τη νίκη, αλλά συγχαίρω την Μπάγερν Μονάχου, η οποία είναι μία πολύ καλή ομάδα. έχουμε ένα μεγάλο ταξίδι μπροστά, αλλά πρέπει να είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι της Πέμπτης“, δήλωσε αρχικά ο Ντέιβιντ Μπλατ, ο οποίος στη συνέχεια ρωτήθηκε για την αντίδραση των παικτών του: “Πίστευα και ήθελα να αντιδράσουν. Το έκαναν. Μπορεί να υπάρχουν προβλήματα γύρω από μία ομάδα, αλλά όταν έχεις δυνατά αποδυτήρια μπορείς να ακούσει το… καμπανάκι. Οι παίκτες μας γνωρίζουν αυτά τα παιχνίδια και σπρώχνουν ο ένας τον άλλον“.

Για το αν η ομάδα του έχει προκριθεί στα playoffs και τον αντίπαλο στους 8,  τόνισε: “Πηγαίνεις πολύ μπροστά. Δεν έχουμε μία σίγουρη θέση για τα playoffs. Το λέω χωρίς να θέλω να δείξω έλλειψη σεβασμού, αλλά πιστεύω πως ακόμα δεν έχουμε προκριθεί. Παίξαμε χωρίς τους Σπανούλη και Στρέλνιεκς, ο Γουίλιαμς-Γκος κτύπησε και έχασε το δεύτερο ημίχρονο. Υπάρχει αρκετός δρόμος“.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

27 Μαρτίου 2024