Τον προστάτη της Άγιο Αρτέμιο γιόρτασε στη Λιβαδειά η Αστυνομία

Η Ελληνική Αστυνομία γιόρτασε στις 20 Οκτωβρίου την “Ημέρα της Αστυνομίας” μαζί με την μνήμη του προστάτη του σώματος, Μεγαλομάρτυρα ‘Αγιο Αρτέμιο με τους βουλευτές και τις αρχές του τόπου παρούσες. Η «Ημέρα Της Αστυνομίας» θεσπίστηκε από την Πολιτεία ως αναγνώριση του έργου και της προσφοράς της Ελληνικής Αστυνομίας στο κοινωνικό σύνολο. Στο πλαίσιο του […]

21 Οκτωβρίου 2019

του/της Newsroom

Η Ελληνική Αστυνομία γιόρτασε στις 20 Οκτωβρίου την “Ημέρα της Αστυνομίας” μαζί με την μνήμη του προστάτη του σώματος, Μεγαλομάρτυρα ‘Αγιο Αρτέμιο με τους βουλευτές και τις αρχές του τόπου παρούσες.

Η «Ημέρα Της Αστυνομίας» θεσπίστηκε από την Πολιτεία ως αναγνώριση του έργου και της προσφοράς της Ελληνικής Αστυνομίας στο κοινωνικό σύνολο.

Στο πλαίσιο του εορτασμού πραγματοποιήθηκαν εκδηλώσεις, σε όλη την Ελλάδα.

Στη Λιβαδειά την έδρα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Βοιωτίας το πρωί παρουσία αστυνομικών και εκπροσώπων των τοπικών αρχών τελέσθηκε Θεία Λειτουργία και Δοξολογία στον Μητροπολιτικό Ναό Εισοδίων της Θεοτόκου στη Λιβαδειά.

Στο λόγο του ο Αρχηγός της Αστυνομίας Μιχαήλ Καραμαλάκη που τον απήγγειλε  ο υπαστυνόμος Γκελέκας Παναγιώτης αναφέρθηκαν και τα εξής:

Υψώνοντας κάστρα υπομονής ,προσήλωσης ,αλήθειας για κάθε ένα συμπολίτη μας που μας χρειάζεται,πιστεύει σε εμάς και μας θέλει δίπλα του .Σας διαβεβαιώ ότι ο πολίτης, ο άνθρωπος είναι το επίκεντρο δράσης ,οι προσωπικές καθημερινές ανάγκες ασφάλειας είναι η στόχευση μας ,η καθοριστική συμβολή στην αναβάθμιση της ποιότητας της ζωής του .

 

 

Μετά το πέρας της δοξολογίας παρατέθηκε δεξίωση.

Ο Διευθυντής της Αστυνομικής Διεύθυνσης Βοιωτίας Ταξίαρχος Νίκος Τρικαλίτης Ο Διοικητής του ΚΕΠΒ Θήβας Ταξίαρχος Αλέξανδρος Γκούσιος

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

24 Απριλίου 2024