Αύριο συζητούν για την Βία κατά των γυναικών στο Διοικητήριο Βοιωτίας

Ημερίδα με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών διοργανώνει ο Μορφωτικός Σύλλογος Γυναικών «Αγίου Νικολάου Λιβαδειάς» και η Π.Ε. Βοιωτίας, στο Διοικητήριο. Η Ημερίδα θα ξεκινήσει στις 18:30 με ομιλητές τους: Λαμπρινή Γερονικολού, δικηγόρος, πρόεδρος ΟΓΕ Λιβαδειάς, την Μάρω Μελετίου, νομικό του Συμβουλευτικού Κέντρου Γυναικών Θυμάτων Βίας του Δήμου […]

26 Νοεμβρίου 2019

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Ημερίδα με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών διοργανώνει ο Μορφωτικός Σύλλογος Γυναικών «Αγίου Νικολάου Λιβαδειάς» και η Π.Ε. Βοιωτίας, στο Διοικητήριο.

Η Ημερίδα θα ξεκινήσει στις 18:30 με ομιλητές τους: Λαμπρινή Γερονικολού, δικηγόρος, πρόεδρος ΟΓΕ Λιβαδειάς, την Μάρω Μελετίου, νομικό του Συμβουλευτικού Κέντρου Γυναικών Θυμάτων Βίας του Δήμου Θηβαίων και τον Θανάση Παντρευτή,, δικηγόρος, υπ. Δρ Ποινικού Δικαίου Νομικής Σχολής ΕΚΠΑ. Την Ημερίδα συντονίζει η Γεωργία Καρβούνη-Λιάσκου, δικηγόρος, ΜΔΕ Ποινικών & Εγκληματολογικών Σπουδών Νομικής Σχολής ΑΠΘ και πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Αγίου Νικολάου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

25 Απριλίου 2024