Καλημέρα με χιόνια από την Λιβαδειά αλλά όχι με αποκλεισμό

Καλημέρα με χιόνια,είπαμε όλοι σήμερα το πρωί, που κατοικούμε  στην Στερεά Ελλάδα. Η “Ζηνοβία” έκανε το θαύμα της και μέσα στην διάρκεια της νύχτας χιόνισε σε ένα πολύ μεγάλο μέρος της Στερεάς Ελλάδας. Το χρέος της έκανε όμως και η πολιτική προστασίας,όσον αφορά στην Βοιωτίας,που είμαστε γνώστες,κατά την διάρκεια της νύχτας και της ημέρας. Στα […]

29 Δεκεμβρίου 2019

του/της Newsroom

Καλημέρα με χιόνια,είπαμε όλοι σήμερα το πρωί, που κατοικούμε  στην Στερεά Ελλάδα.

Η “Ζηνοβία” έκανε το θαύμα της και μέσα στην διάρκεια της νύχτας χιόνισε σε ένα πολύ μεγάλο μέρος της Στερεάς Ελλάδας.

Παρνασσός

Το χρέος της έκανε όμως και η πολιτική προστασίας,όσον αφορά στην Βοιωτίας,που είμαστε γνώστες,κατά την διάρκεια της νύχτας και της ημέρας. Στα Δερβενοχώρια  την νύχτα αντιμετώπισε χιονόπτωση  που άγγιζε τα 30 εκατοστά και συνεχίζουν βεβαίως να επιχειρούν  35 μηχανήματα συνολικά για την διατήρηση την εύρυθμης κυκλοφορίας στην περιοχή μας.

 

Όλοι οι δρόμοι που οδηγούν στην Βοιωτία  είναι ανοικτοί ,εκτός της Κάζας,και για το χιονοδρομικό κέντρο Παρνασσού.Το οποίο όμως ανέστειλε από το πρωί τρεις φορές την λειτουργία του λόγω θυελλωδών ανέμων και  ομίχλης ,στις 11:00 π.μ.  αναμένεται η επόμενη ενημέρωση.Οι δρόμοι όμως που οδηγούν εκεί είναι ανοιχτοί καθώς και όλοι οι δρόμοι στα ορεινά χωριά.

 

Στο Δήμο Λιβαδειάς θα πραγματοποιηθεί ο  αγώνας δρόμου του Αγίου Βασίλη  Santa Run που ξεκινάει στις 11:00 καθώς φαίνεται μέσα στην πόλη όλα κυλούν ομαλά.Βάλτε το σκούφο του Αγίου Βασίλη και βγείτε έξω.

 

Βεβαίως λόγω του ότι είναι ανοιχτοί ο δρόμοι εμείς θα πρέπει να λαμβάνουμε πάντα τις προφυλάξεις μας και να έχουμε πάντα αντιολισθητικές αλυσίδες στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου μας και να εφαρμόζουμε  όλα τα μέτρα που πρέπει να γνωρίζουμε.Ο καιρός δεν ξέρουμε πως θα εξελιχθεί.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

24 Απριλίου 2024