Σύλληψη για εκκρεμή απόφαση

Σύλληψη για εκκρεμή απόφαση Συνελήφθη, χθες (07-12-2019) το μεσημέρι στη Λαμία, από αστυνομικούς της Α’ Ο.Ε.Π.Τ.Α. του Τμήματος Τροχαίας Λαμίας, μία 48χρονη, σε βάρος της οποίας εκκρεμούσε Απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Λαμίας, για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας. Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας. Σύλληψη για ναρκωτικά στη Χαλκίδα Συνελήφθη, το Σάββατο το απόγευμα […]

9 Δεκεμβρίου 2019

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Σύλληψη για εκκρεμή απόφαση

Συνελήφθη, χθες (07-12-2019) το μεσημέρι στη Λαμία, από αστυνομικούς της Α’ Ο.Ε.Π.Τ.Α. του Τμήματος Τροχαίας Λαμίας, μία 48χρονη, σε βάρος της οποίας εκκρεμούσε Απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Λαμίας, για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας.

Σύλληψη για ναρκωτικά στη Χαλκίδα

Συνελήφθη, το Σάββατο το απόγευμα στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Α’ Ομάδα ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Άμεσης Δράσης Χαλκίδας, ένας 44χρονος, για κατοχή ναρκωτικών.

Μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε, βρέθηκαν στη κατοχή του και κατασχέθηκαν μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία, η οποία περιείχε ποσότητα ηρωίνης μεικτού βάρους 5,01 γραμμαρίων, καθώς και 9 δισκία φαρμακευτικού σκευάσματος, για την αγορά των οποίων απαιτείται ιατρική συνταγή.

Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας.

Και στη Θήβα

Το Σάββατο το απόγευμα συνελήφθη στη Θήβα, από αστυνομικούς της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, ένας 29χρονος, για κατοχή ναρκωτικών.

Ειδικότερα, μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε, βρέθηκε στη κατοχή του και κατασχέθηκε μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία, που περιείχε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Την προανάκριση διενήργησε το Τμήματος Ασφαλείας Θηβών.

Διάρρηξη σπιτιού από ανήλικη στην Ιστιαία

Αργά το απόγευμα του Σαββάτου, συνελήφθη 16χρονη ανήλικη, σε περιοχή της Ιστιαίας Ευβοίας, από αστυνομικούς της Γ’ Ο.Π.Κ.Ε. του Αστυνομικού Τμήματος Ιστιαίας, για διάπραξη κλοπής από οικία.

Ειδικότερα, τις πρώτες πρωινές ώρες η 16χρονη εισήλθε σε οικία και αφαίρεσε από το εσωτερικό χρηματικό ποσό, πλην όπως έγινε αντιληπτή από την ιδιοκτήτρια και τράπηκε σε φυγή.

Αστυνομικοί της Γ’ Ο.Π.Κ.Ε. που ενημερώθηκαν για το περιστατικό, διενήργησαν επιστάμενες αναζητήσεις, με αποτέλεσμα τον εντοπισμό και τη σύλληψη της 16χρονης, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.

Την προανάκριση διενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Ιστιαίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024