Το πρωινό της Κυριακής 26 Ιανουαρίου έκοψε την Βασιλόπιτα του ο Σύλλογος Ποντίων “Ο Ευκλείδης” .Τους τίμησαν με την παρουσία τους:
Η βουλευτής Βοιωτίας Γιώτα Πούλου,ο κύριος Κουτσούμπας μετά της αντιπροσώπου του Ελένης Παπαγεωργίου ,η Αντιπεριφερειάρχης Φανή Παπαθωμά,ο Παναγιώτης Αγνιάδης Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Βοιωτίας ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Λεβαδέων Γιώργος Ζιώγας,ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αλέκος Μητάς οι αντιδήμαρχοι Μάριος Σάκκος και Θανάσης Καλογρηάς η Νάνσυ Χέβα γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου Λιβαδειάς και πολλοί ακόμη εκλεγμένοι συμπολίτες μας.

Ο κύριος Μητάς μετέφερε τις ευχές του Δημάρχου και τόνισε :
“…ο σύλλογος έχει περάσει τα σύνορα του νομού,ένας μικρός σύλλογος κατάφερε όσα οι μεγάλοι σύλλογοι δεν έχουν καταφέρει και αυτό οφείλετε και στην δυναμική του προέδρου όσο και των μελών του συμβουλίου που κατάφερε ο Γιάννης Υφαντίδης εκλεγεί αντιπρόεδρος στο Σύνδεσμο Ποντιακών Σωματείων Νότιας Ελλάδας και Νήσων.Θα είμαστε κοντά σε όποια προσπάθεια και αν κάνουν χρόνια πολλά.”


