Και η Αντίκυρα με προβλήματα ύδρευσης

Θυμόμαστε τα προβλήματα ύδρευσης που αντιμετώπισε η Αράχωβα στην αρχή του έτους. Από ότι φαίνεται ολόκληρο το δίκτυο είναι καταπονημένο και τώρα προβλήματα αντιμετωπίζουν και στην Αντίκυρα,γιαυτό το λόγο πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2020, σύσκεψη στο Δημοτικό κατάστημα της Αντίκυρας. Συναντήθηκαν ο  Δήμαρχος Γιάννης Σταθάς με την Πρόεδρο του Συμβουλίου Κοινότητας Αντίκυρας κα Παναγιωτακοπούλου, τους […]

29 Ιανουαρίου 2020

του/της Newsroom

Θυμόμαστε τα προβλήματα ύδρευσης που αντιμετώπισε η Αράχωβα στην αρχή του έτους. Από ότι φαίνεται ολόκληρο το δίκτυο είναι καταπονημένο και τώρα προβλήματα αντιμετωπίζουν και στην Αντίκυρα,γιαυτό το λόγο πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2020, σύσκεψη στο Δημοτικό κατάστημα της Αντίκυρας.

Συναντήθηκαν ο  Δήμαρχος Γιάννης Σταθάς με την Πρόεδρο του Συμβουλίου Κοινότητας Αντίκυρας κα Παναγιωτακοπούλου, τους Αντιδημάρχων κ. Αλμπάνη, κ. Πάστρα, τους δημοτικούς συμβούλους της Αντίκυρας, παρουσία της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου και ειδικού τεχνικού συμβούλου για το θέμα των βλαβών στο δίκτυο ύδρευσης.

Μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης και με βάση τα δεδομένα τα οποία προέκυψαν από την σύσκεψη, η πρόταση του Δημάρχου ήταν :

Σε πρώτη φάση να γίνει αντικατάσταση των βανών που είναι προβληματικές και τοποθέτηση νέων βανών στο υπάρχον δίκτυο.

Σε δεύτερη φάση μετά την τοποθέτηση των βανών να γίνει έλεγχος του δικτύου ύδρευσης τμηματικά.

Για όλες τις παραπάνω εργασίες που θα γίνονται στο δίκτυο, θα ενημερώνονται οι κάτοικοι της Αντίκυρας και στόχος είναι να γίνουν όλες εργασίες πριν το Πάσχα και να συνεχιστούν, αν δεν έχουν ολοκληρωθεί, μετά το πέρας της θερινής περιόδου.

Για όλη την παραπάνω ταλαιπωρία που θα υποστούν, οι κάτοικοι – καταστηματάρχες δεν θα  πληρώσουν ένα εξάμηνο τα τέλη ύδρευσης.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

18 Απριλίου 2024