“Ανακατεύεται η τράπουλα” του ΟΠΑΠ…

Αλλαγές ρόλων σε υφιστάμενα στελέχη του οργανισμού ανακοίνωσε η εταιρεία και κάποιοι αναλαμβάνουν νέους ρόλους με τη νέα χρονιά. Την ανάθεση, από 01.01.2020, νέων ρόλων σε υφιστάμενα στελέχη του οργανισμού, καθώς και την τοποθέτηση νέου Επικεφαλής Ανθρώπινου Δυναμικού ανακοίνωσε ο ΟΠΑΠ. Συγκεκριμένα: Ο κ. Jan Karas ανέλαβε το ρόλο του Chief Commercial Officer, ο κ. […]

6 Φεβρουαρίου 2020

του/της Newsroom

Αλλαγές ρόλων σε υφιστάμενα στελέχη του οργανισμού ανακοίνωσε η εταιρεία και κάποιοι αναλαμβάνουν νέους ρόλους με τη νέα χρονιά.

Την ανάθεση, από 01.01.2020, νέων ρόλων σε υφιστάμενα στελέχη του οργανισμού, καθώς και την τοποθέτηση νέου Επικεφαλής Ανθρώπινου Δυναμικού ανακοίνωσε ο ΟΠΑΠ.

Συγκεκριμένα: Ο κ. Jan Karas ανέλαβε το ρόλο του Chief Commercial Officer, ο κ. Βάϊος Καραντίνος ανέλαβε το ρόλο του Chief Retail Officer και υπάγεται στον κ. Karas, η κα Νάνση Βέρρα ανέλαβε το ρόλο της Chief Regulatory and Compliance Officer και υπάγεται στον αναπληρωτή διευθύνοντα σύμβουλο του ΟΠΑΠ κ. Οδ. Χριστοφόρου. Ο κ. Σπύρος Λιναράς ανέλαβε από την 1η Φεβρουαρίου 2020 τη θέση του Επικεφαλής Ανθρώπινου Δυναμικού.

Τα ανωτέρω στελέχη αποτελούν και μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της Εταιρείας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024
27 Μαρτίου 2024