Ειδήσεις της Στερεάς σε τίτλους

Του Δημήτρη Μήτρου. Η αναδιάρθρωση του Δ.Σ. στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Φθιώτιδας, ανοίγει και το θέμα της αλλαγής στην Ε.Π.Ο., αφού μια ένωση που “έκλεινε το μάτι”, βόρεια, αλλάζει status δεμένη πλέον στο άρμα επιρροής του κέντρου. Τώρα, η ΠΑΕ της Λαμίας θα στηρίξει το τοπικό ποδόσφαιρο, καλώντας να είναι όλοι ενωμένοι. Διαφορετικά θα είναι […]

4 Φεβρουαρίου 2020

του/της Newsroom

Του Δημήτρη Μήτρου.

  • Η αναδιάρθρωση του Δ.Σ. στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Φθιώτιδας, ανοίγει και το θέμα της αλλαγής στην Ε.Π.Ο., αφού μια ένωση που “έκλεινε το μάτι”, βόρεια, αλλάζει status δεμένη πλέον στο άρμα επιρροής του κέντρου. Τώρα, η ΠΑΕ της Λαμίας θα στηρίξει το τοπικό ποδόσφαιρο, καλώντας να είναι όλοι ενωμένοι. Διαφορετικά θα είναι σαν να στρέφονται όχι μόνο κατά της Ε.Π.Σ, αλλά και κατά του ΠΑΣ Λαμία.

  • Τριανταπεντάχρονος αλλοδαπός στα χέρια ανδρών της Α’ ΟΠΚΕ Άμφισσας – Δελφών, για παράβαση της νομοθεσίας περί τελωνειακού κώδικα. Στην κατοχή του, 500 περίπου γραμ. αδασμολόγητου καπνού.

  • Καθολική εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου στις υπηρεσίες και τα οχήματα του Δήμου Καρπενησίου, τονίζει στο Sterea news, ο Δήμαρχος Νίκος Σουλιώτης. Η εφαρμογή του “στα χέρια” των αρμοδίων αντιδημάρχων. Ελάχιστα πάντως τα πρόστιμα στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας, κάτι που σημαίνει ότι υπάρχει σεβασμός στον εν λόγω νόμο.

  • “Γεφύρι της Άρτας” ο βιολογικός και το αποχετευτικό της πόλης του Ορχομενού, παρ ότι έχουν δαπανηθεί περισσότερα από 12 εκατομμύρια ευρώ. Ας ελπίσουμε ότι το 2020 θα φέρει χαρμόσυνα για το έργο μηνύματα.

  • Κι ύστερα λέμε ότι μόνο η Λουτρόπολη “πλήρωσε” αλλά δεν έχει βιολογικό και αποχετευτικό! Αιδηψό δεν είσαι μόνη…

  • Χάρτης ενδιαφέροντος από το Υπουργείο Πολιτισμού, με όλα τα σημεία που συνδέονται ιστορικά με τις Θερμοπύλες και θέλουν να λάβουν μέρος στις εκδηλώσεις, για τα 2.500 χρόνια από τη μάχη σε αυτές. Αρτεμίσιο και Θεσπιές, μέσω των δημοτικών αρχών τους, πρέπει να αποφασίσουν για τις δράσεις τους και που α αποτανθούν γι’ αυτές, πχ Περιφέρεια Στερεάς.

  • Σθεναρή η στάση του Δημάρχου Ιστιαίας – Αιδηψού, κου Γιάννη Κοτζιά στο θέμα των σκουπιδιών. Ένας ΧΥΤΑ “υγειής”, με ζωή τουλάχιστον 14 ακόμη χρόνων, στην Βόρεια Εύβοια, θα ήταν νεκρός τα επόμενα 2 χρόνια.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024