Η Δίρφυς προσφέρει στο Χαμόγελο του Παιδιού

Με ουσιώδη αφοσίωση στην εύρυθμη λειτουργία της κοινωνίας στην οποία δραστηριοποιείται και με γνώμονα την βελτίωση του βιοτικού επιπέδου των πολιτών της χώρας, η εταιρία εμφιάλωσης νερού Δίρφυς υποστηρίζει το αξιόλογο έργο ιδρυμάτων και οργανισμών, που θέτουν στο επίκεντρο τον άνθρωπο. Ειδικότερα , η Δίρφυς αναγνωρίζοντας τις αυξανόμενες ανάγκες των ευπαθών κοινωνικών ομάδων σε μια […]

29 Απριλίου 2020

του/της Newsroom

Με ουσιώδη αφοσίωση στην εύρυθμη λειτουργία της κοινωνίας στην οποία δραστηριοποιείται και με γνώμονα την βελτίωση του βιοτικού επιπέδου των πολιτών της χώρας, η εταιρία εμφιάλωσης νερού Δίρφυς υποστηρίζει το αξιόλογο έργο ιδρυμάτων και οργανισμών, που θέτουν στο επίκεντρο τον άνθρωπο.

Ειδικότερα , η Δίρφυς αναγνωρίζοντας τις αυξανόμενες ανάγκες των ευπαθών κοινωνικών ομάδων σε μια κρίσιμη περίοδο, όπου η υγειονομική προστασία των πολιτών είναι ύψιστης σημασίας, προσφέρει ποσότητες νερού στο Χαμόγελο του Παιδιού που θα διανεμηθούν σε όλη τη χώρα. Μέσω της πρωτοβουλίας αυτής, η εταιρία έχει ως στόχο να καλύψει ορισμένες από τις άμεσες ανάγκες των 301 παιδιών που φιλοξενούνται στις δομές του οργανισμού, αλλά και παιδιών και των οικογενειών τους που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα διαβίωσης πανελλαδικά.

Παράλληλα, αξίζει να σημειωθεί, ότι συμβάλλοντας στην εθνική προσπάθεια για την ανακούφιση του κοινωνικού συνόλου, η Δίρφυς έχει στηρίξει τις δράσεις της Κοινωνικής Οργάνωσης Αγάπη που δραστηριοποιείται στην τοπική κοινωνία της Θεσσαλονίκης και προσφέρει σε συνανθρώπους μας τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης.

Με βαθιά συναίσθηση  για την επίδραση της στην κοινωνία η Δίρφυς έχει ενσωματώσει στη φιλοσοφία της την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη με στόχο, μεταξύ άλλων, την προστασία της δημόσιας υγείας, του πολίτη και των θεμελιωδών δικαιωμάτων του.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

24 Απριλίου 2024
24 Απριλίου 2024
24 Απριλίου 2024