«Ψυχολογικές επιπτώσεις του κορωνοϊού σε παιδιά και εφήβους – Ο ρόλος των γονέων»

Η ΔΕΕΠ (ΝΟΔΕ) Ευβοίας, σε συνεργασία με τον παιδοψυχίατρο κ. Μάνο Τσαλαμανιό, διοργανώνει εκδήλωση εξ’ αποστάσεως (διαδικτυακής) ενημέρωσης γονέων και συζήτησης με θέμα «Ψυχολογικές επιπτώσεις του κορωνοϊού σε παιδιά και εφήβους – Ο ρόλος των γονέων», την Τετάρτη, 10 Ιουνίου και ώρα: 7:30μμ. Η συμμετοχή είναι δωρεάν και θα τηρηθεί προτεραιότητα με βάση τη χρονική σειρά δήλωσης ενδιαφέροντος, […]

29 Μαΐου 2020

του/της Newsroom

Η ΔΕΕΠ (ΝΟΔΕ) Ευβοίας, σε συνεργασία με τον παιδοψυχίατρο κ. Μάνο Τσαλαμανιό, διοργανώνει εκδήλωση εξ’ αποστάσεως (διαδικτυακής) ενημέρωσης γονέων και συζήτησης με θέμα «Ψυχολογικές επιπτώσεις του κορωνοϊού σε παιδιά και εφήβους – Ο ρόλος των γονέων», την Τετάρτη, 10 Ιουνίου και ώρα: 7:30μμ.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν και θα τηρηθεί προτεραιότητα με βάση τη χρονική σειρά δήλωσης ενδιαφέροντος, μέχρι τον μέγιστο αριθμό 100 συμμετεχόντων.

Οι δηλώσεις ενδιαφέροντος συμμετοχής υποβάλλονται ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα: Αιτήσεις συμμετοχής από  Σάββατο 30 Μαΐου έως Παρασκευή 5 Ιουνίου.

Αμέσως μετά θα αναρτηθούν τα αποτελέσματα της επιλογής (δηλ, οι πρώτες 100 αιτήσεις), με προστατευμένα τα προσωπικά δεδομένα των συμμετεχόντων, ενώ παράλληλα, θα αποσταλεί με email η επιβεβαίωση της συμμετοχής στον καθένα, καθώς και σχετικές οδηγίες για την πρόσβαση στην ηλεκτρονική πλατφόρμα elearning, που θα αξιοποιηθεί για την εκδήλωση.

Σε περίπτωση μεγάλου αριθμού ενδιαφερομένων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας για τους επιλαχόντες (δηλ. πέραν των πρώτων 100) για επανάληψη της εκδήλωσης.

Η ανταπόκριση των ενδιαφερομένων και οι προτάσεις που θα κατατεθούν στο πλαίσιο της δράσης θα ληφθούν υπόψη για πιθανή επέκτασή της, με πρόσθετη θεματολογία, υπό τη μορφή κύκλου ενημερώσεων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

29 Μαρτίου 2024