Θετική στον κορωνοϊό η οικογένεια του 86χρονου!

Μετά τον 86χρονο, ο οποίος διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό χτες στο νοσοκομείο Λαμίας, και η οικογένειά του βρέθηκε σήμερα θετική. Συγκεκριμένα, σε τεστ είχαν υποβληθεί χτες η σύζυγος, η κόρη και ο εγγονός του, οι οποίοι αυτή τη στιγμή νοσηλεύονται στο Τμήμα Κορωνοϊού στο κτίριο του παλιού Σανατορίου με πυρετό. Όπως είναι φυσικό, στον ΕΟΔΥ […]

7 Ιουνίου 2020

του/της Newsroom

Μετά τον 86χρονο, ο οποίος διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό χτες στο νοσοκομείο Λαμίας, και η οικογένειά του βρέθηκε σήμερα θετική.

Συγκεκριμένα, σε τεστ είχαν υποβληθεί χτες η σύζυγος, η κόρη και ο εγγονός του, οι οποίοι αυτή τη στιγμή νοσηλεύονται στο Τμήμα Κορωνοϊού στο κτίριο του παλιού Σανατορίου με πυρετό.

Όπως είναι φυσικό, στον ΕΟΔΥ έχουν πάρει «φωτιά», καθώς έχει ήδη ξεκινήσει η διαδικασία ιχνηλάτησης των επαφών τους.

Υπενθυμίζεται ότι χτες διαγνώστηκε θετικός ο 86χρονος, ο οποίος είχε έρθει στην Ελλάδα από την Αμερική και είχε μείνει σε καραντίνα στο σπίτι του για 14 μέρες, αλλά επισκέφθηκε με πυρετό το νοσοκομείο Λαμίας, που αποτελεί αναπληρωματικό νοσοκομείο αναφοράς για την 5η ΥΠΕ Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας, και πλέον νοσηλεύεται σε ΜΕΘ στη Λαμία.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

16 Απριλίου 2024
13 Απριλίου 2024
13 Απριλίου 2024