Γ.Πούλου για κρούσματα κορωναϊού στη Βοιωτία

Σε πρόσφατη ανακοίνωσή της η Γιώτα Πούλου, βουλευτής Ν.Βοιωτίας και αναφερόμενη στα κρούσματα κορωναϊού, δήλωσε τα παρακάτω: “Τα κρούσματα στη Δαύλεια Βοιωτίας και η εμπλοκή του Νοσοκομείου Λιβαδειάς, εκπέμπουν σήμα κινδύνου και απαιτούν υπεύθυνη ενημέρωση και άμεση αντιμετώπιση. Η τοπική κοινωνία και η Δημοτική Αρχή είναι σε εγρήγορση αλλά αυτό δεν αρκεί. Η ενίσχυση του […]

3 Αυγούστου 2020

του/της Newsroom

Σε πρόσφατη ανακοίνωσή της η Γιώτα Πούλου, βουλευτής Ν.Βοιωτίας και αναφερόμενη στα κρούσματα κορωναϊού, δήλωσε τα παρακάτω:

“Τα κρούσματα στη Δαύλεια Βοιωτίας και η εμπλοκή του Νοσοκομείου Λιβαδειάς, εκπέμπουν σήμα κινδύνου και απαιτούν υπεύθυνη ενημέρωση και άμεση αντιμετώπιση. Η τοπική κοινωνία και η Δημοτική Αρχή είναι σε εγρήγορση αλλά αυτό δεν αρκεί. Η ενίσχυση του ΕΣΥ, που έχει εξαγγελθεί στην κορύφωση της υγειονομικής κρίσης, αλλά δεν έχει ακόμη πραγματοποιηθεί καθώς και η διενέργεια μαζικών ελέγχων και μάλιστα στις περιοχές με διαπιστωμένα κρούσματα, ξεπερνούν την ατομική ευθύνη και είναι αποκλειστικά ευθύνη της Πολιτείας. Μόνο έτσι μπορεί να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα και να κατευναστούν οι δικαιολογημένες ανησυχίες των κατοίκων”.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024