Περιπολίες και φύλαξη από εταιρεία security στις πληγείσες περιοχές του Δήμου Χαλκιδέων

Με πρωτοβουλία της Δημάρχου Χαλκιδέων Έλενας Βάκα και με στόχο την προστασία των περιουσιών των πολιτών, που επλήγησαν από την φονική θεομηνία στις περιοχές της Δημοτικής Ενότητας Ληλαντίων, ο Δήμος Χαλκιδέων ανέθεσε σε εταιρεία security την φύλαξη των πληγεισών περιοχών. Οχήματα και προσωπικό, από χθες, Τετάρτη 12 Αυγούστου, και για όσο διάστημα χρειαστεί, θα πραγματοποιούν […]

13 Αυγούστου 2020

του/της Newsroom

Με πρωτοβουλία της Δημάρχου Χαλκιδέων Έλενας Βάκα και με στόχο την προστασία των περιουσιών των πολιτών, που επλήγησαν από την φονική θεομηνία στις περιοχές της Δημοτικής Ενότητας Ληλαντίων, ο Δήμος Χαλκιδέων ανέθεσε σε εταιρεία security την φύλαξη των πληγεισών περιοχών.

Οχήματα και προσωπικό, από χθες, Τετάρτη 12 Αυγούστου, και για όσο διάστημα χρειαστεί, θα πραγματοποιούν περιπολίες κατά τις βραδινές ώρες και θα φυλάσσουν την ευρύτερη περιοχή,καθώς και τις οικίες όσων αναγκάστηκαν να τις εγκαταλείψουν για να διαμείνουν σε ασφαλές μέρος. Η παραπάνω απόφαση κρίθηκε αναγκαία, καθώς υπήρξαν μαρτυρίες πολιτών για περιστατικά μικροκλοπών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

29 Μαρτίου 2024