Σταθάς : Έγκριση Τμημάτων Ανθρωπιστικών Σπουδών στο Γενικό Λύκειο Διστόμου

Ο Δήμαρχος Διστόμου-Αράχωβας-Αντίκυρας κ.Ιωάννης Σταθάς με επιστολή του προς την Υπουργό Παδείας ζητά την έγκριση για την δημιουργία δύο τμήματων κατευθύνσεων Ανθρωπιστικών Σπουδών στην Β’ Λυκείου και Ανθρωπιστικών Σπουδών στην Γ’ Λυκείου. Διαβάστε παρακάτω την επιστολή: Κυρία Υπουργέ, Σύμφωνα με την αριθμ. Πρωτ. 105342/Δ2/12-08-2020 Απόφαση σας, με θέμα «Κατά παρέκκλιση έγκριση λειτουργίας ολιγομελών τμημάτων Ομάδων […]

21 Αυγούστου 2020

του/της Newsroom

Ο Δήμαρχος Διστόμου-Αράχωβας-Αντίκυρας κ.Ιωάννης Σταθάς με επιστολή του προς την Υπουργό Παδείας ζητά την έγκριση για την δημιουργία δύο τμήματων κατευθύνσεων Ανθρωπιστικών Σπουδών στην Β’ Λυκείου και Ανθρωπιστικών Σπουδών στην Γ’ Λυκείου.

Διαβάστε παρακάτω την επιστολή:

Κυρία Υπουργέ,

Σύμφωνα με την αριθμ. Πρωτ. 105342/Δ2/12-08-2020 Απόφαση σας, με θέμα «Κατά παρέκκλιση έγκριση λειτουργίας ολιγομελών τμημάτων Ομάδων μαθημάτων Προσανατολισμού Γενικού Λυκείου για το σχ. έτος 2020-21»  και συγκεκριμένα για το  Γενικό Λύκειο Διστόμου, στο οποίο δεν εγκρίθηκαν δύο τμήματα κατευθύνσεων Ανθρωπιστικών Σπουδών στην Β’ Λυκείου και Ανθρωπιστικών Σπουδών στην Γ’ Λυκείου.

Παρακαλούμε όπως εγκρίνετε και τα δύο παραπάνω τμήματα κατευθύνσεων, διότι :

  • το κόστος για το ελληνικό δημόσιο θα είναι λιγότερο,
  •  θα υπάρχει ασφάλεια των μαθητών λόγω της μη μετακίνησης τους,
  • δεν θα υποβαθμιστεί η λειτουργία του ΓΕΛ Διστόμου.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την συνεργασία σας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

16 Απριλίου 2024