Πλούσια το Αστυνομικό Δελτίο της Στερεάς

Έπιασαν τρεις άνδρες που είχαν κλέψει ηλικιωμένη στα Ψαχνά Εύβοιας Συνελήφθησαν τρεις ημεδαποί και συγκεκριμένα δύο άνδρες και μία γυναίκα, χθες (24-09-2020) το μεσημέρι σε περιοχή της Χαλκίδας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Διρφύων – Μεσσαπίων και του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, κατηγορούμενοι για κλοπή. Ειδικότερα οι ανωτέρω, ως πλανόδιοι μικροπωλητές, προσέγγισαν προχθές το πρωί μία […]

25 Σεπτεμβρίου 2020

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Έπιασαν τρεις άνδρες που είχαν κλέψει ηλικιωμένη στα Ψαχνά Εύβοιας

Συνελήφθησαν τρεις ημεδαποί και συγκεκριμένα δύο άνδρες και μία γυναίκα, χθες (24-09-2020) το μεσημέρι σε περιοχή της Χαλκίδας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Διρφύων – Μεσσαπίων και του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, κατηγορούμενοι για κλοπή.

Ειδικότερα οι ανωτέρω, ως πλανόδιοι μικροπωλητές, προσέγγισαν προχθές το πρωί μία ηλικιωμένη ημεδαπή, η οποία βρισκόταν έξωθεν της οικίας της, σε ευρύτερη περιοχή των Ψαχνών Ευβοίας και με τη μέθοδο της απασχόλησης, ένας εκ των συλληφθέντων εισήλθε στην οικία της και αφαίρεσε χρηματικό ποσό.

Στο πλαίσιο επιστάμενων αναζητήσεων, οι συλληφθέντες εντοπίστηκαν να επιβαίνουν σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας ενός εκ των συλληφθέντων, με το οποίο είχαν διαφύγει από την οικία της ηλικιωμένης.

Στην κατοχή τους, βρέθηκε και κατασχέθηκε μέρος του αφαιρεθέντος χρηματικού ποσού, το οποίο αποδόθηκε στην παθούσα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Την προανάκριση διενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Διρφύων – Μεσσαπίων.

Συνελήφθη αλλοδαπός στην Άμφισσα, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική Απόφαση για κλοπή

Συνελήφθη αλλοδαπός, χθες (24-09-2020) το απόγευμα στην Άμφισσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Άμφισσας – Δελφών, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε Απόφαση του Δ’ Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης, με ποινή φυλάκισης (10) μηνών, για κλοπή.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Άμφισσας.

Συνελήφθη για κλοπή δίκυκλης μοτοσικλέτας από περιοχή του Μαντουδίου Ευβοίας

Συνελήφθη άμεσα ημεδαπός, χθες (24-09-2020) το πρωί, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μαντουδίου, σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Διρφύων – Μεσσαπίων, κατηγορούμενος για κλοπή τροχοφόρου, από περιοχή του Μαντουδίου Ευβοίας.

Ειδικότερα ο ανωτέρω, χθες τις πρώτες πρωινές ώρες, αφαίρεσε μία δίκυκλη μοτοσικλέτα, ιδιοκτησίας ημεδαπού, η οποία βρέθηκε εγκαταλελειμμένη επί της Εθνικής Οδού Χαλκίδας – Αιδηψού.

Ο συλληφθείς εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς να κινείται πεζός, πλησίον του σημείου που βρέθηκε η κλεμμένη μοτοσικλέτα, η οποία κατασχέθηκε και αποδόθηκε στον νόμιμο κάτοχό της.

Την προανάκριση διενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Μαντουδίου.

Συνελήφθη άνδρας για ναρκωτικά στο Καρπενήσι

Συνελήφθη ημεδαπός, χθες (24-09-2020) το μεσημέρι στο Καρπενήσι, από αστυνομικούς της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Καρπενησίου, για κατοχή ναρκωτικών.

Ειδικότερα, μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε, βρέθηκε στη κατοχή του και κατασχέθηκε μία νάιλον συσκευασία, που περιείχε μικροποσότητα κάνναβης.

Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Καρπενησίου.

Και στη Χαλκίδα

Συνελήφθη ημεδαπός, χθες (24-09-2020) το μεσημέρι στη Χαλκίδα, από αστυνομικούς της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, για κατοχή ναρκωτικών.

Ειδικότερα, μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε, βρέθηκαν στη κατοχή του και κατασχέθηκαν δύο νάιλον συσκευασίες, που περιείχαν αντίστοιχα μικροποσότητες ηρωίνης και κάνναβης.

Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Χαλκίδας.

Συνελήφθη για ναρκωτικά στο Καρπενήσι

Συνελήφθη ημεδαπός, χθες (24-09-2020) το μεσημέρι στο Καρπενήσι, από αστυνομικούς της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Καρπενησίου, για κατοχή ναρκωτικών.

Ειδικότερα, μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε, βρέθηκε στη κατοχή του και κατασχέθηκε μία νάιλον συσκευασία, που περιείχε μικροποσότητα κάνναβης.

Την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Καρπενησίου.

Άμεση σύλληψη για διάπραξη δύο κλοπών από καταστήματα της περιοχής Ιστιαίας Ευβοίας

Συνελήφθη άμεσα ημεδαπός, χθες (24-09-2020) το μεσημέρι στην Ιστιαία Ευβοίας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ιστιαίας, ο οποίος κατηγορείται για κλοπή κατ’ εξακολούθηση.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της έρευνας, προέκυψε ότι ο συλληφθείς, χθες τις πρώτες πρωινές ώρες, προέβη στη διάρρηξη δύο καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος, της ανωτέρω περιοχής, από το εσωτερικό των οποίων αφαίρεσε χρηματικά ποσά.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Την προανάκριση διενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Ιστιαίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

24 Απριλίου 2024