Στη διανομή των εορταστικών γευμάτων του Δ.Ο.Π.Π.Α.Χ. η Δήμαρχος Χαλκιδέων

Στις δομές του Δημοτικού Οργανισμού Παιδείας, Προστασίας κι Αλληλεγγύης Χαλκίδας (Δ.Ο.Π.Π.Α.Χ.) για τη διανομή των εορταστικών γευμάτων στους ωφελούμενους του Συσσιτίου, παρευρέθηκε το πρωί των Χριστουγέννων, η Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα, μαζί με την Πρόεδρο του Οργανισμού Κάτια Μεγάλου. «Οι φετινές γιορτές είναι ιδιαίτερες για όλους. Δεν πρέπει όμως να ξεχνάμε να παρέχουμε βοήθεια και […]

27 Δεκεμβρίου 2020

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Στις δομές του Δημοτικού Οργανισμού Παιδείας, Προστασίας κι Αλληλεγγύης Χαλκίδας (Δ.Ο.Π.Π.Α.Χ.) για τη διανομή των εορταστικών γευμάτων στους ωφελούμενους του Συσσιτίου, παρευρέθηκε το πρωί των Χριστουγέννων, η Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα, μαζί με την Πρόεδρο του Οργανισμού Κάτια Μεγάλου.

«Οι φετινές γιορτές είναι ιδιαίτερες για όλους. Δεν πρέπει όμως να ξεχνάμε να παρέχουμε βοήθεια και στήριξη στους συνανθρώπους μας, που έχουν ανάγκη. Το Χριστουγεννιάτικο γεύμα μοιράστηκε σε πακέτο, λόγω των υγειονομικών περιορισμών. Με την ευχή και την ελπίδα να μην λείπει η υγεία και το φαγητό από κανένα σπιτικό! Χρόνια πολλά!», δήλωσε σχετικά η Δήμαρχος Χαλκιδέων.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024