Επίσκεψη της Δημάρχου Χαλκιδέων στον Σταθμό του ΕΚΑΒ Χαλκίδας για ευχές

Τον Σταθμό του ΕΚΑΒ Χαλκίδας επισκέφθηκε σήμερα το πρωί, Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2021, η Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα, προκειμένου να ανταλλάξει ευχές και να ευχαριστήσει τους ανθρώπους αυτούς που βρίσκονται ακόμα και τις γιορτινές μέρες στην πρώτη γραμμή. «Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου για τη μάχη που δίνετε καθημερινά για […]

2 Ιανουαρίου 2021

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Τον Σταθμό του ΕΚΑΒ Χαλκίδας επισκέφθηκε σήμερα το πρωί, Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2021, η Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα, προκειμένου να ανταλλάξει ευχές και να ευχαριστήσει τους ανθρώπους αυτούς που βρίσκονται ακόμα και τις γιορτινές μέρες στην πρώτη γραμμή.

«Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου για τη μάχη που δίνετε καθημερινά για την αντιμετώπιση της πανδημίας αλλά και για την ουσιαστική και σημαντική στήριξη και βοήθεια που μας παρείχατε στις δύσκολες στιγμές που πέρασε ο Δήμος από τη θεομηνία της 9ης Αυγούστου. Είμαστε πραγματικά ευγνώμονες. Εύχομαι καλή χρονιά, να έχετε υγεία, δύναμη και καλή συνέχεια στο δύσκολο έργο σας.», δήλωσε σχετικά η Δήμαρχος Χαλκιδέων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024