Άμφισσα: Έβαλε τη νεκρή μητέρα της σε ταξί για να πάει να την κηδέψει στην Αρκαδία!

Mακάβριο περιστατικό στην Άμφισσα...

28 Ιουνίου 2021

του/της Θεοφανία Μίγκου

Απίστευτο περιστατικό συνέβη στην Άμφισσα Φωκίδας, όταν η 65χρονη κόρη μετέφερε την 91χρονη μητέρα της με ταξί σε κωμόπολη του νομού Αρκαδίας, για να την κηδέψει.

Συγκεκριμένα το μακάβριο περιστατικό ξεκίνησε όταν η κόρη, αφού ζήτησε προσφορές από γραφεία τελετών της περιοχής για να μεταφέρει τη σωρό της μητέρα της από τη Φωκίδα στον τόπο καταγωγής της, στον νομό Αρκαδίας για να γίνει η τελετή της κηδείας, θεώρησε ότι οι προσφορές που της έκαναν τα γραφεία τελετών είναι υψηλές και αποφάσισε εν μέσω καύσωνα, να φορτώσει τη νεκρή μητέρα της στο πίσω κάθισμα ενός ταξί και να τη μεταφέρει.

Επιπλέον, σύμφωνα με πληροφορίες, ο ταξιτζής που ανέλαβε αυτή την κούρσα ήταν συγγενής της οικογένειας.

Ωστόσο, οι αρχικές σκέψεις της κόρης ήταν να μεταφέρει τη νεκρή μητέρα της βάζοντας την στο πορτμπαγκάζ του δικού της αυτοκινήτου.

Τελικά βρήκε τη λύση του ταξί και αφού “τακτοποίησε” τη σωρό στο πίσω κάθισμα, η ίδια ακολουθούσε με το δικό της αυτοκίνητο, στο οποίο μέσα ήταν και τα μικρά ανιψάκια της.

Οι αστυνομικοί είχαν την πληροφορία, αλλά μέχρι τελευταία στιγμή δεν ήθελαν να πιστέψουν ότι ήταν αληθινή. Εντόπισαν το ταξί στην περιοχή της Θήβας και το σταμάτησαν για έλεγχο.

Δυστυχώς, όταν άνοιξαν την πίσω πόρτα του ταξί βρέθηκαν μπροστά στη σωρό της ηλικιωμένης, που ήταν τυλιγμένη πρόχειρα με ένα σεντόνι.

Ο ταξιτζής και η κόρη της νεκρής οδηγήθηκαν στο ΑΤ Θηβών, όπου σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία, ενώ η σωρός παρελήφθη από γραφείο τελετών για να οδηγηθεί στο νεκροτομείο, ώστε να γίνει νεκροψία νεκροτομή όπως ο νόμος ορίζει σε αυτές τις περιπτώσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

18 Απριλίου 2025