Online Κατάθεση Πινακίδων: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις

Όλο και πιο διαδεδομένες φαίνεται να είναι οι online συναλλαγές κάθε τύπου, καθώς τόσο τα μέτρα μέσω της πανδημίας όσο και οι συνεχόμενες εξελίξεις στο κλάδο της τεχνολογίας αυξάνονται ραγδαία

24 Σεπτεμβρίου 2021

του/της Newsroom

Πλέον οι περισσότερες δημόσιες υπηρεσίες έχουν δημιουργήσει πλατφόρμες που οι πολίτες μπορούν εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια να διευθετήσουν τις περισσότερες συναλλαγές τους.

Έφτασε λοιπόν η μέρα που η online εφαρμογή της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων εφεξής ΑΑΔΕ επιτρέπει την ηλεκτρονική κατάθεση πινακίδων, διευκολύνοντας έτσι τους Έλληνες πολίτες οι οποίοι δε θα χρειάζεται να πηγαίνουν δια ζώσης στις αρμόδιες αρχές. Με ένα απλό κλικ είτε μέσα από υπολογιστή είτε από κινητό, θα μπορούν να θέτουν το όχημα τους σε προσωρινή ακινησία έχοντας μόνο τους κωδικούς Taxisnet ενώ αντίστοιχα στην ίδια πλατφόρμα θα μπορούν πληρώνοντας τα τέλη κυκλοφορίας τους να ελέγχονται οnline και να συμπληρώνουν την σχετική αίτηση, υποβάλλοντας έτσι το αίτημα τους.

Τα βήματα είναι απλά και εύκολα.

– Συνδέεστε στην Ενιαία Ψηφιακή Πύλη της Δημόσιας Διοίκησης ΑΑΔΕ

– Μπαίνετε στην εφαρμογή myCar

– Βάζετε τους κωδικούς Taxisnet

– Καταχωρείται: α) τον ΤΚ της περιοχής β) την οδό γ) τον αριθμό

– Δηλώνετε το χώρο στάθμευσης ( ενοικιασμένος ή καταχωρημένος)

– Υποβάλετε την αίτηση

– Λαμβάνεται τον αριθμό αίτησης

– Αφαιρείται τις πινακίδες από το όχημα και τις κρατάτε σε ασφαλές μέρος

– Το όχημα είναι πλέον σε ακινησία

Από την στιγμή που θα ολοκληρωθεί η διαδικασία το αμάξι δεν μπορεί να μετακινηθεί για κανένα λόγο ούτε για να ακινητοποιηθεί εκ νέου ούτε για να πάει service και υπάρχουν κυρώσεις που φτάνουν έως τα 30.000 ευρώ σε περίπτωση υποτροπής. Ο μοναδικός τρόπος μετακίνησης του οχήματος είναι με προσωρινές πινακίδες για τις οποίες θα χρειαστεί ο οδηγός να έχει μαζί του ασφάλεια αυτοκινήτου.

Σε περίπτωση που επιλέξουν οι οδηγοί λοιπόν να το μετακινήσουν μπορούν μέσα σε 30 δευτερόλεπτα να βρουν πάνω από 40 πακέτα της αγοράς και να συγκρίνουν μέσα σε 2 λεπτά εύκολα, γρήγορα και οικονομικά στο Pricefox.gr. To Pricefox είναι μια online ελληνική εταιρεία, η οποία έχει εισέλθει δυναμικά στις online χρηματοοικονομικές υπηρεσίες, εισάγοντας καινοτομίες που συμβάλλουν στην ψηφιοποίηση του κλάδου, δίνοντας στον καταναλωτή τη δυνατότητα να συγκρίνει τιμές και καλύψεις για ασφάλεια αυτοκινήτου μέσα από τρία απλά βήματα online το πακέτο που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες. Οι καταναλωτές μπορούν να αγοράσουν από την εύχρηστη πλατφόρμα του Pricefox εύκολα, γρήγορα με ασφάλεια χωρίς δικαιολογητικά, εξοικονομώντας έως 172€ ετησίως και παράλληλα μπορούν να απευθυνθούν στην εξειδικευμένη ομάδα υποστήριξης πελατών του Pricefox η οποία προσφέρει 24/7 πραγματική εξυπηρέτηση.

Πηγή: iefimerida.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

29 Μαρτίου 2024
29 Μαρτίου 2024