Δέσμευση Τριαντόπουλου για την αποκατάσταση του Δασικού χωριού στoυς Παπάδες

Έχει εγκριθεί η χρηματοδότηση 868.000 ευρώ από το sight των φυσικών καταστροφών για την αποκατάσταση των υποδομών στο δασικό χωριό

29 Οκτωβρίου 2021

του/της Newsroom

Στη συνεδρίαση της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Προστασίας Περιβάλλοντος, που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2021, με θέμα «Συνέχιση της συζήτησης για τις περιβαλλοντικές διαστάσεις των σχεδίων αποκατάστασης των πυρόπληκτων περιοχών», απαντώντας ο Υφυπουργός Επικρατείας κ. Xρήστος Τριαντόπουλος στα ερωτήματα του Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Ν. Ευβοίας, Βαγγέλη Αποστόλου, αναφέρθηκε και στο ερώτημα- αίτημά του για την αποκατάσταση του Δασικού Χωριού Παπάδων.

Είναι χαρακτηριστική η αναφορά του:

«Να έρθουμε σε ένα ακόμα ζήτημα που ετέθη για το δασικό χωριό. Έχω περάσει από εκεί, έχουμε μιλήσει και με τον κύριο Αποστόλου. Μάλιστα όταν έφθασα στο χωριό του, του τηλεφώνησα και με παρέπεμψε να πάω να το δω και το επισκέφθηκα. Ορθώς, θα προχωρήσουμε όπως και στα άλλα στην αποκατάστασή του.

Έχει εγκριθεί η χρηματοδότηση 868.000 ευρώ από το sight των φυσικών καταστροφών για την αποκατάσταση των υποδομών στο δασικό χωριό και φυσικά με την πρώτη ευκαιρία και όσο προχωρούν τα έργα να κανονίσουμε να πάμε και μαζί, να έρθει και ο κ. Χατζηδάκης που ξέρω ότι όχι μόνο ενδιαφέρεται, έχει και πλήρη εικόνα της περιοχής, καθώς προχωρούν όλα τα έργα.»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

26 Μαρτίου 2023