Mad Clip: Έξαλλοι οι φίλοι του για τη διαρροή της φωτογραφίας από το νεκροτομείο

Έρευνα από φίλους και γνωστούς του τράπερ για το ποιος διέρρευσε τη φωτογραφία

5 Οκτωβρίου 2021

του/της Newsroom

Τεράστιες είναι οι αντιδράσεις που έχουν προκληθεί τα τελευταία 24ωρα στα social media εξαιτίας της διαρροής μιας φωτογραφίας του τράπερ Mad Clip από το νεκροτομείο. Ο 34χρονος καλλιτέχνης μουσικός έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στις 2 Σεπτεμβρίου του 2021 στη Βουλιαγμένη.

Αναζήτηση του προσώπου που τη διέρρευσε

Η δημοσιοποίηση του μακάβριου υλικού έχει προκαλέσει οργή και αποτροπιασμό στην οικογένεια του τράπερ με αρκετούς φίλους, συγγενείς αλλά και θαυμαστές του να αναζητούν στοιχεία για τον άνθρωπο που ευθύνεται για τη διαρροή.

Αντιδράσεις στα social

«Από την στιγμή που κυκλοφόρησαν οι φωτογραφίες του Mad Clip από το νεκροτομείο, οι φίλοι του, που είναι και εκείνοι γνωστοί στον χώρο της ελληνικής τραπ μουσικής, έχουν ξεκινήσει ένα διαδικτυακό “κυνήγι”, με σκοπό να βρουν αυτόν που είχε πρόσβαση στον χώρο, κατάφερε να τις τραβήξει και τις έδωσε και στα social media. Είναι πολύ εξαγριωμένοι με αυτό το ζήτημα, μόλις καταφέρουν να τον βρουν, θα πάνε να τον συναντήσουν από κοντά…», αποκάλυψε φίλος του τράπερ εξηγώντας ότι έχει κινητοποιηθεί πολύς κόσμος για να βρεθεί η άκρη.

Οι φωτογραφίες προκάλεσαν την οργή και των χρηστών του twitter, οι οποίοι έσπευσαν να καταδικάσουν το γεγονός. «Αφήστε τον άνθρωπο να αναπαυθεί. Είναι αρρωστημένο να κυκλοφορείτε φωτογραφίες με έναν νεκρό», έγραψε ένας χρήστης. «Αδιανόητο να κυκλοφορούν τέτοιες φωτογραφίες σαν του Mad Clip. Ντροπή!», σχολίασε ένας άλλος.

Πηγή: ethnos.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024