Θερμή υποστηρίκτρια του Σώρρα η ιδιοκτήτρια του υπουργείου…Θεραπειών στην Αράχωβα

Η 49χρονη Αγγλίδα δεν το χάρηκε και πολύ, επειδή δεν είχε άδεια και της το έκλεισαν οι αρχές.

10 Δεκεμβρίου 2021

του/της Θεοφανία Μίγκου

Νέες αποκαλύψεις ήρθαν στην επιφάνεια για το περιβόητο «Υπουργείο Θεραπειών», που άνοιξε και… έκλεισε τέσσερις μέρες μετά στην Αράχωβα, επειδή δεν είχε άδεια. Αποκαλύφθηκε από τον ΣΚΑΪ ότι η ιδιοκτήτρια είναι φανατική υπέρμαχος του Άρτεμη Σώρρα.

Η 49χρονη Αγγλίδα βρίσκεται αντιμέτωπη με τη δικαιοσύνη για το άνοιγμα μαγαζιού στην Αράχωβα που πωλούσε δήθεν βότανα κατά του κορονοιού. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, πριν την Αράχωβα, ανάλογη δραστηριότητα είχε αναπτύξει και σε άλλες περιοχές της χώρας.
Συγκεκριμένα, μόνο τυχαία δεν είναι η πορεία της 49χρονης Αγγλίδας, που άνοιξε το περιβόητο υπουργείο Θεραπειών, στην Αράχωβα.
Στην φωτογραφία που εντοπίσαμε, βλέπετε την σημερινή υπουργό Θεραπειών στη Θεσσαλονίκη, σε ένα αυτοκίνητο με ελληνικές σημαίες και αυτοκόλλητα που αποθεώνουν τον Αρτέμη Σώρρα, αυτόν που θα μας ξεχρέωνε οριστικά από Τράπεζες, Δημόσιο, Ασφαλιστικά Ταμεία και Δημόσιο Χρέος.
Όταν ο Σώρρας πήγε φυλακή, η 49χρονη αποφάσισε να πάει στη Σάμο.
Εκεί ίδρυσε το πρώτο υπουργείο Θεραπειών το οποίο λειτούργησε για λίγους μήνες, το 2019 πουλώντας κυρίως βότανα έως ότου οι τοπικές αρχές το έκλεισαν.
Εθεάθη μάλιστα στο δικαστήριο του νησιού. φορώντας τήβεννο και στολή.. υπουργού!
«Το αντίδοτο του κορωνοϊού απελευθερώθηκε στην κορυφή του Παρνασσού»
Σε παλαιότερο βίντεο η.. υπουργός είχε ανακαλύψει και το αντίδοτο στον κορωνοϊό το οποίο μάλιστα πούλαγε στην ιστοσελίδα της.
Δύο χρόνια μετά, η 49χρονη Αγγλίδα άνοιξε.. υπουργείο και στην Αράχωβα, χωρίς χαρτιά και άδειες.
Καταδικάστηκε σε 14 μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή για απείθεια κατά των Αρχών και παραβίαση των νόμων κατά της πανδημίας.
Η αναστολή της ποινής θα ισχύσει με την προϋπόθεση ότι μέχρι το Σαββατοκύριακο θα έχει κλείσει το κατάστημα στην Αράχωβα και θα έχει κατεβάσει όλες τις πινακίδες.

Τι λέει ιδιοκτήτρια εστιατορίου της περιοχής

Ιδιοκτήτρια εστιατορίου περιγράφει στον ΣΚΑΙ πως η υπουργός Θεραπειών αρνούνταν να συμμορφωθεί με τα μέτρα προστασίας.
«Ήθελε να κάτσει να φάει και της ζητούσαμε τα χαρτιά για να την σκανάρουμε και δεν μας έδινε τίποτα, λέει δεν μπορώ να σας δώσω τίποτα, δεν δίνω τίποτα. Η κόρη μου μετά αναγκάστηκε και πήρε την Αστυνομία και έφυγε, πήρε φαγητό και έφυγε»
Όλους αυτούς τους μήνες μοίραζε επίσης και πιστοποιητικά ανοσίας – με σφραγίδα από το δικό της υπουργείο θεραπειών με τα οποία, οι κάτοχοι τους, θεωρούσαν ότι εξαιρούνται από την υποχρεωτική χρήση μάσκας.
Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα πως οι προαναφερθέντες και όσοι έπεφταν θύματα αυτής της φάμπρικας αγόραζαν και πωλούσαν με βότσαλα και πέτρες.
«Μετά ερχόταν, έπαιρνε κάνα δυο φορές που ήρθε πήρε φαγητό, με πλήρωσε κανονικά, με λεφτά, δεν ξέρω αν έδινε πέτρες. Εμένα με χρήματα με πλήρωσε» αναφέρει ιδιοκτήτρια Καταστήματος της Αράχωβας
Η 49χρονη εμφανίζεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και με μπλουζάκια που αναγράφουν Αστυνομία προστασίας του λαού.
Κάτι σαν τους Θεματοφύλακες του Συντάγματος δηλαδή που μπούκαραν προ ημερών σε διαγνωστικό κέντρο για να ελέγξουν την επιχείρηση και τους εργαζόμενους.
«Δεν είναι αστυνομία του Συντάγματος, αυτό ειπώθηκε λάθος, Συνταγματική αρχή μπορεί να ειπωθεί όμως, γιατί πραγματικά τώρα φυλάμε το Σύνταγμα»
Η αρνήτρια και αντιεμβολιάστρια Ελευθερία Μπριλάκη, που κατηγορείται μεταξύ άλλων για φθορά ξένης ιδιοκτησίας και παραβίαση των μέτρων κατά του κορωνοϊού, υποστήριξε στον ΣΚΑΙ πως οι Θεματοφύλακες δεν είναι ομάδα ούτε δρουν οργανωμένα.
«Ο ένας φορούσε ένα μπουφάν με την ελληνική σημαία εδώ και το άρθρο 120 εδώ έχουμε όλο το δικαίωμα, στολές δεν ξέρω αν έχουν γίνει, ένας φορούσε και όχι όλοι»
Σε βίντεο βέβαια που οι ίδιοι οι Θεματοφύλακες ανεβάζουν, φαίνεται να έχουν φτιάξει ολόκληρη γραμμή παραγωγής στολών να ποζάρουν με όπλα και να διαφημίζονται ως ομάδα καταστολής.

Η δίκη των Θεματοφυλάκων αναβλήθηκε για τις 20 Ιανουαρίου, αλλά γενικά φαίνεται ότι η υπόθεση έχει πολύ… ψωμί.

ΠΗΓΗ : Skai.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024