℃

Τραγωδία στη Χαλκίδα: Νεκροί σε τροχαίο δύο νεαροί – Έφτασε μετά από ώρες το ασθενοφόρο λόγω κακοκαιρίας

Ένας 21χρονος και ένας 25χρονος έχασαν τη ζωή τους σε τροχαίο στη Χαλκίδα. Άργησε ώρες να φτάσει το ασθενοφόρο λόγω κακοκαιρίας.

12 Ιανουαρίου 2022

του/της Θεοφανία Μίγκου

Θανατηφόρο τροχαίο με δύο νέους ανθρώπους νεκρούς σημειώθηκε στη Δροσιά Χαλκίδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στη σφοδρή μετωπική σύγκρουση δυο ΙΧ στην περιοχή Χάλια Χαλκίδας τραυματίστηκαν θανάσιμα ένας 25χρονος και ένας 21χρονος ενώ τρεις ακόμη είναι σοβαρά τραυματισμένοι στο γενικό νοσοκομείο Χαλκίδας.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες το όχημα εξετράπη της πορείας του, προσέκρουσε σε κολόνα της ΔΕΗ και στη συνέχεια σε μάντρα.

Το θανατηφόρο τροχαίο έγινε στις 4 τα ξημερώματα και τα αίτια ερευνά η τροχαία Χαλκίδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, λόγω της κακοκαιρίας και των προβλημάτων στο οδικό δίκτυο, το ασθενοφόρο ειδοποιήθηκε, αλλά καθυστέρησε πολύ να φτάσει στο σημείο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ