Νέο περιστατικό οπαδικής βίας – «Τον σακάτεψαν» με ρόπαλο και μαχαιρίες στη κοιλιά!

Ο 28χρονος απειλήθηκε από τους χούλιγκαν για να μην καταγγείλει το περιστατικό στην ΕΛ.ΑΣ!

8 Φεβρουαρίου 2022

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Νέο περιστατικό οπαδικής βίας σημειώθηκε λίγο πριν από τα μεσάνυχτα της περασμένης Δευτέρας (31/1), αλλά το θύμα κάτω από κλίμα τρομοκρατίας  κατήγγειλε στην αστυνομία  την επίθεση στις 4 Φεβρουαρίου.

Ο 28χρονος, σύμφωνα με την καταγγελία που έκανε, ήταν μέσα στο σταθμευμένο αυτοκίνητό του στην περιοχή της Κανήθου με την σύντροφό του. Ξαφνικά, όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές,  εμφανίστηκαν τρία άτομα με κουκούλες,  τον χτύπησαν με ρόπαλο στο κεφάλι και με αιχμηρό αντικείμενο στην κοιλιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του L&O, οι δράστες απείλησαν τον νεαρό οπαδό του Παναθηναϊκού, και την φίλη του, πως αν καταγγείλει την επίθεση στην αστυνομία θα κάνουν κακό στις οικογένειες τους.

Ο 28χρονος μετέβη στο νοσοκομείο Χαλκίδας, αλλά δεν είπε ότι τον χτύπησαν χούλιγκαν, αλλά ισχυρίστηκε ότι έπεσε πάνω σε σπασμένο γυαλί και τραυματίστηκε. Λίγες ημέρες μετά ο 28χρονος, μετά από παρότρυνση των γονιών του και του δικηγόρου του, πήρε την απόφαση και κατήγγειλε την επίθεση στην Ασφάλεια Χαλκίδας, όπου και κατέθεσε μήνυση.

Οι αρχές εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο, η υπόθεση αυτή να συνδέεται άμεσα με την επίθεση που δέχτηκε οπαδός του Ολυμπιακού την επόμενη ημέρα(1/2), έξω από γυμναστήριο της Χαλκίδας. Τότε του είχαν επιτεθεί δύο άτομα και τον είχαν τραυματίσει με σφυρί στο κεφάλι. Όπως είχε αποκαλύψει το L&O το θύμα είχε ποινικό παρελθόν καθώς είχε συλληφθεί δύο φορές στην Αττική και υποθέσεις αθλητικής βίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024