Θ. Καραΐσκος: «Ένα βήμα πιο κοντά στο όνειρο για το κλειστό κολυμβητήριο!»

Επίσκεψη του Δημάρχου Θύμιου Καραΐσκου και του Περιφερειάρχη Φάνη Σπανού στο κλειστό κολυμβητήριο

10 Μαΐου 2022

του/της Θεοφανία Μίγκου

Το υπό κατασκευή κλειστό κολυμβητήριο επισκέφθηκαν σήμερα το μεσημέρι ο Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραΐσκος και ο Περιφερειάρχης Στερεάς Φάνης Σπανός, προκείμενου να εποπτεύσουν τις εργασίες εγκατάστασης του στεγάστρου και να επιβεβαιώσουν την πορεία εξέλιξης των εργασιών.

Μετά την επίσκεψη ο κ. Καραΐσκος δήλωσε σχετικά: «Με όραμα και σχέδιο συνεχίζουμε τις εργασίες ανέγερσης του εμβληματικού έργου αθλητικής υποδομής, το οποίο θα δώσει τη δυνατότητα στα παιδιά, στη νεολαία, στους αθλητές, στους δημότες μας αλλά και στους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής, να έχουν επαφή με τον υγρό στίβο καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου μέσα σε έναν χώρο υψηλού επιπέδου και προδιαγραφών.

Η ολοκλήρωση αυτού του σπουδαίου έργου, που θα αποτελέσει στολίδι όχι μόνο για την πόλη μας αλλά για όλη τη Στερεά Ελλάδα, και η παράδοσή του στην τοπική κοινωνία αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα στοιχήματα της Δημοτικής μας Αρχής. Με τον τρόπο αυτό, βάζουμε για τα καλά την πόλη μας στο δίκτυο των αθλητικών διοργανώσεων μεγάλης εμβέλειας. Άλλωστε, είναι δέσμευσή μας… να φτιάξουμε μια πόλη εξωστρεφή, μια πόλη που θα εμπνέει όλους μας.»

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

24 Απριλίου 2024