Έκλεβαν πετρέλαιο από αυτοκίνητα της Π.Ε. Βοιωτίας

Ταυτοποιήθηκαν δύο άνδρες

7 Ιουνίου 2022

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Εξιχνιάσθηκαν, μετά από μεθοδική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών, κλοπές από εγκαταστάσεις της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας, στη Θήβα και ταυτοποιήθηκαν δύο ημεδαποί, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε σχετική ποινική δικογραφία.

Ειδικότερα οι ανωτέρω, το χρονικό διάστημα από 30-03 έως 17-04-2022, εισήλθαν τρεις διαφορετικές φορές στον προαύλιο χώρο των προαναφερόμενων εγκαταστάσεων και αφαίρεσαν από σταθμευμένα οχήματα, ποσότητα πετρελαίου και 2 μπαταρίες.

Την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών.

Εξιχνιάσθηκαν συνολικά τρεις κλοπές και μια απόπειρα κλοπής αυτοκινήτων, σε περιοχές της Βοιωτίας

Εξιχνιάσθηκαν, μετά από πολύμηνη και εμπεριστατωμένη έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς, συνολικά 3 κλοπές και 1 απόπειρα κλοπής οχημάτων, σε περιοχές της Βοιωτίας και ταυτοποιήθηκαν 2 ημεδαποί, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.
Ειδικότερα οι ανωτέρω, το χρονικό διάστημα από την 12-10-2021 έως 03-02-2022, από κοινού με άγνωστους συνεργούς τους, αφαίρεσαν τρία Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητα, ίδιου μοντέλου και μάρκας, από περιοχές της Λιβαδειάς και του Ορχομενού Βοιωτίας, ενώ αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν ακόμη ένα, χωρίς ωστόσο να ολοκληρώσουν την πράξη τους, καθώς έγιναν αντιληπτοί από περιοίκους και τράπηκαν σε φυγή.
Ένα από τα προαναφερόμενα κλεμμένα Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητα, βρέθηκε εγκαταλελειμμένο πρωινές ώρες της 27-11-2021, σε περιοχή της Λιβαδειάς και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.
Γίνεται μνεία ότι οι δράστες, έχουν απασχολήσει κατ’ επανάληψη τις Διωκτικές Αρχές, για διάπραξη ληστειών και διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπών.
Την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Λιβαδειάς.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

22 Μαρτίου 2023