Χαλκίδα: Χαροπαλεύει 23χρονη που πήδηξε από μπαλκόνι για να αποφύγει βιασμό

Η 23χρονη έπεσε από ύψος πολλών μέτρων και υπέστη σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και σε όλο της το σώμα

23 Αυγούστου 2022

του/της Θεοφανία Μίγκου

Σε εφιάλτη εξελίχθηκαν οι καλοκαιρινές διακοπές για μια 23χρονη Γαλλίδα τουρίστρια που διέμενε σε ξενοδοχείο της Χαλκίδας. Η κοπέλα βούτηξε στο κενό από μπαλκόνι για να αποφύγει τον βιασμό της από συμπατριώτη της ανιματέρ.

Η 23χρονη διασκέδαζε με τις φίλες της σε εκδήλωση σε ξενοδοχείο της περιοχής. Ένας συμπατριώτης της που εργαζόταν ως ανιματέρ σε εκδηλώσεις του ξενοδοχείου προσφέρθηκε να τη βοηθήσει όταν αυτή άρχισε να μην αισθάνεται καλά λόγω κατανάλωσης αλκοόλ. Ο ανιματέρ την οδήγησε στο δωμάτιό του στο ξενοδοχείο και προσπάθησε να τη βιάσει.

Η κοπέλα αντιστάθηκε και έβαλε τις φωνές καλώντας σε βοήθεια. Ένας άλλος εργαζόμενος στο ίδιο ξενοδοχείο έσπευσε να τη βοηθήσει σπάζοντας την πόρτα του δωματίου του Γάλλου ανιματέρ.

Τότε η κοπέλα πάνω στη σύγχυσή της, ενώ απελευθερώθηκε από τα χέρια του βιαστή της, βγήκε στο μπαλκόνι και πήδηξε στο κενό.

Η 23χρονη έπεσε από ύψος πολλών μέτρων και υπέστη σοβαρά τραύματα στο κεφάλι και σε όλο της το σώμα. Νοσηλεύεται σε νοσοκομείο και η κατάσταση της υγείας της είναι κρίσιμη.

Έχουν ήδη ενημερωθεί οι οικείοι της και η Γαλλική Πρεσβεία.

Ο Γάλλος ανιματέρ συνελήφθη και θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Χαλκίδας για απόπειρα βιασμού και πρόκληση επικίνδυνων σωματικών κακώσεων.

Ρεπορτάζ: Βασίλης Τζήμτσος

Πηγή: zougkla

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024