Σε παρουσιάσεις βιβλίων βρέθηκε η Γιώτα Πούλου

Σε παρουσιάσεις βιβλίων στη Λιβαδειά, βρέθηκε συνεργάτης της Βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Βοιωτίας, Γιώτας Πούλου, ο Χρήστος Δημητρίου. Τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου στο βιβλιοπωλείο «Σύγχρονη Έκφραση», παρουσιάστηκε το βιβλίο του Αντώνη Κόντου με τίτλο: «Τα Σαράντα Παλικάρια από την Λιβαδειά». Το βιβλίο παρουσίασαν η φιλόλογος κα Άννα Νικολάου και ο συγγραφέας κ. Δημήτρης Τζουβάλης. Ακούστηκε από […]

15 Δεκεμβρίου 2022

του/της Θεοφανία Μίγκου

Σε παρουσιάσεις βιβλίων στη Λιβαδειά, βρέθηκε συνεργάτης της Βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Βοιωτίας, Γιώτας Πούλου, ο Χρήστος Δημητρίου.

Τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου στο βιβλιοπωλείο «Σύγχρονη Έκφραση», παρουσιάστηκε το βιβλίο του Αντώνη Κόντου με τίτλο: «Τα Σαράντα Παλικάρια από την Λιβαδειά». Το βιβλίο παρουσίασαν η φιλόλογος κα Άννα Νικολάου και ο συγγραφέας κ. Δημήτρης Τζουβάλης. Ακούστηκε από τον Νίκο Κολόβαρη το παραδοσιακό τραγούδι με αυλό. Ακολούθησε συζήτηση με τον συγγραφέα και το κοινό.

Την Τρίτη 13 Δεκεμβρίου παρουσιάστηκε το λεύκωμα: «Ξένοι περιηγητές στην προεπαναστατική και μεταεπαναστατική Λιβαδειά» του Λουκά Γερούλια. Το λεύκωμα παρουσίασε ο κ. Αντώνης Κόντος και την συζήτηση συντόνισε ο κ.  Δημήτρης Λάμπρου. Παρουσιάστηκαν για πρώτη φορά σπουδαίες γκραβούρες της Λιβαδειάς και ακολούθησε συζήτηση.

“Συγχαρητήρια στους συντοπίτες μας συγγραφείς και σε όλους τους συντελεστές των πετυχημένων παρουσιάσεων. Καλοτάξιδα τα νέα τους βιβλία!”, δήλωσε η κα Πούλου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

20 Μαρτίου 2023