Στην κοπή πίτας της ΕΠΣΕ για τα Σωματεία της Κεντρικής Εύβοιας η Δήμαρχος Χαλκιδέων

«Στόχος μας είναι όλα τα γήπεδα του Δήμου να γίνουν καινούρια»

24 Ιανουαρίου 2023

του/της Θεοφανία Μίγκου

Στην κοπή πίτας της Ε.Π.Σ.Ε για τα Σωματεία της Κεντρικής Εύβοιας, που πραγματοποιήθηκε χθες, Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2023,  παρευρέθηκαν η Δήμαρχος Χαλκιδέων Έλενα Βάκα και ο Αντιδήμαρχος Έργων Βασίλης Γουρνής.

Κατά τον σύντομο χαιρετισμό της, η Δήμαρχος ευχαρίστησε την ΕΠΣΕ κι ευχήθηκε καλή αγωνιστική χρονιά με υγεία σε αθλητές, προπονητές και παράγοντες. «Παρά τις δυσκολίες που μας έτυχαν, κάνοντας έναν μικρό απολογισμό, χωρίς να αναφερθώ σε όλα όσα έχουν γίνει στα γήπεδα ποδοσφαίρου από το 2019 μέχρι σήμερα, καθώς γνωρίζετε ότι έχουν γίνει παντού παρεμβάσεις, είμαστε περήφανοι και νιώθουμε ότι πραγματικά ήμασταν κοντά σας και προσπαθήσαμε τα μέγιστα στη βελτίωση των αθλητικών υποδομών.

Ξεκινήσαμε με το γήπεδο της Νέας Αρτάκης και ικανοποιήσαμε όλες τις ανάγκες, ώστε να μπορεί η ομάδα να αγωνίζεται στην Γ’ Εθνική. Συνεχίσαμε με την αντικατάσταση του τάπητα στο ιστορικό γήπεδο του Βούρκου, φτιάχνουμε το γήπεδο του Βασιλικού με 2 βοηθητικά γήπεδα, φτιάξαμε και παραδώσαμε το ιστορικό γήπεδο της Κανήθου «Ι. Καλαμακίδης» και έχουμε ήδη δημοπρατήσει το γήπεδο της Δροσιάς, στο οποίο θα κατασκευαστεί νέος τάπητας και θα ενισχυθεί ο ηλεκτροφωτισμός με νέα φωτιστικά τύπου LED.» και συνέχισε αναφέροντας ότι «Τα χρόνια αυτά ήταν δημιουργικά στον τομέα του αθλητισμού και γι’ αυτό θα ήθελα να ευχαριστήσω την ΕΠΣΕ, γιατί ήταν ουσιαστικά κοντά μας, υποδεικνύοντάς μας κάθε φορά ποιες πρέπει να είναι οι προτεραιότητές μας και πώς πρέπει να ενεργήσουμε. Στόχος είναι όλα τα γήπεδα του Δήμου να γίνουν καινούρια. Συνεχίζουμε με το Στάδιο της Χαλκίδας, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, στο οποίο ο Δήμος ήδη εκπονεί αρχιτεκτονική μελέτη και αναμένονται οι υπόλοιπες μελέτες από την Περιφέρεια, ώστε να έχουμε έναν πλήρη φάκελο και να δημοπρατηθεί άμεσα και να γίνει το Στάδιο καινούριο, για το ποδόσφαιρο και για τον στίβο.».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

25 Απριλίου 2024