,

Επίσκεψη του Δημάρχου Λεβαδέων και του Διοικητή της 5ης ΥΠΕ στη νέα ΤΟ.Μ.Υ. Λιβαδειάς

"Στόχος της ΤΟ.Μ.Υ. στη Λιβαδειά είναι η παροχή ποιοτικών υπηρεσιών Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας για την άμεση εξυπηρέτηση των πολιτών", ανέφερε ο κ. Ταγκαλέγκας

14 Μαρτίου 2023

του/της Ioanna Deli

Συνάντηση του Δημάρχου Λεβαδέων Ιωάννη Δ. Ταγκαλέγκα με τον Διοικητή της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδας Φώτη Σερέτη, πραγματοποιήθηκε νωρίτερα σήμερα, Τρίτη 14 Μαρτίου, στο Δημαρχείο της Λιβαδειάς.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στη λειτουργία της νέας Τοπικής Μονάδας Υγείας (ΤΟ.Μ.Υ.) Λιβαδείας, επί της οδού Στρατηγού Ιωάννου, 17-1, η οποία ξεκίνησε την λειτουργία της πριν από ένα μήνα.
Στη συνέχεια ο Δήμαρχος Λεβαδέων και ο Διοικητής της 5ης ΥΠΕ μετέβησαν στο χώρο, όπου στεγάζεται η νέα Μονάδα, προκειμένου να δουν από κοντά τις εγκαταστάσεις, αλλά και να συναντηθούν με τον Διευθυντή και παιδίατρο της ΤΟ.Μ.Υ. κ. Δημήτριο Σολούκο, καθώς και με το ειδικευμένο ιατρικό και επιστημονικό προσωπικό, που την στελεχώνει.

Ο κ. Ταγκαλέγκας τόνισε, ότι στόχος της ΤΟ.Μ.Υ. στη Λιβαδειά είναι η παροχή ποιοτικών υπηρεσιών Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας για την άμεση εξυπηρέτηση των πολιτών, καθώς και η αποσυμφόρηση των νοσοκομειακών μονάδων.
Τέλος, ο Δήμαρχος ευχαρίστησε τον Διοικητή της 5ης Υγειονομικής Περιφέρειας, κ. Φώτη Σερέτη για την πολύτιμη συμβολή του και την άρτια συνεργασία του, ώστε οι δημότες της Λιβαδειάς να λαμβάνουν επιπρόσθετες ποιοτικές υπηρεσίες υγείας για όλη την οικογένεια.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

23 Μαρτίου 2023
22 Μαρτίου 2023