,

Ο Θεμιστοκλής (Θέμης) Κάρμας υποψήφιος με το συνδυασμό «Δωρίδα για όλους»

Στη Δημοτική Ενότητα Λιδωρικίου

4 Σεπτεμβρίου 2023

του/της Θεοφανία Μίγκου

Ο Θεμιστοκλής (Θέμης) Κάρμας ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του με το συνδυασμό του Γιώργου Καπεντζώνη «Δωρίδα για όλους» στη Δημοτική Ενότητα Λιδωρικίου.

Λίγα λόγια για τον Θέμη Κάρμα

Είμαι ο Θεμιστοκλής (Θέμης) Κάρμας.

Γεννήθηκα το 1981 στην Αθήνα όπου και μεγάλωσα μέχρι τα 20 χρόνια μου.

Υπηρέτησα ως μόνιμος Υπαξιωματικός Στρατού Ξηράς για 5 έτη μέχρι και το 2008 όπου και αποφάσισα ότι ήθελα να έρθω στον τόπο καταγωγής μου, τη Δωρίδα, να αγωνιστώ να παλέψω και να μείνω εδώ. Ασχολήθηκα με την κτηνοτροφία ενώ παράλληλα διατηρώ και κατάστημα (ταβέρνα) στην Πεντάπολη.

Διετέλεσα για 6 χρόνια μέλος στο νομικό πρόσωπο του Δήμου Δωρίδος ενώ από το 2019 εκλέχτηκα πρόεδρος στην κοινότητα Δωρικού. Έκανα οικογένεια και έχω αποκτήσει μια κόρη την Αναστασία 3,5 ετών.

Αυτά τα 15 χρόνια που έκανα την επιλογή να είμαι στον τόπο μου και να αγωνίζομαι για αυτόν διαπίστωσα ότι ο μόνος τρόπος να προχωρήσει είναι αφενός να ασχοληθούν με αυτόν νέοι άνθρωποι με φρέσκιες ιδέες και αφετέρου να συνεργαστούν με ανθρώπους που έχουν αποκτήσει εμπειρία. Με μια λέξη συνεργασία.

Αποφάσισα να δεχτώ την πρόταση που μου έκανε ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Καπεντζώνης γιατί διαπίστωσα τις ικανότητες του ίδιου και της ομάδας του, ειδικά την τελευταία τετραετία με τις τόσες πρωτόγνωρες δυσκολίες όχι μόνο για τον τόπο μας αλλά και για τη χώρα ολόκληρη!

Έχω μάθει να αγωνίζομαι και να προσφέρω. Με την δική σας εντολή και εμπιστοσύνη υπόσχομαι ότι θα κάνω ό,τι είναι δυνατόν για το καλύτερο του τόπου μας!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

2 Μαΐου 2024