Πρόεδρος Ξενοδόχων Αράχωβας: «Δεν είναι δυνατό να δικάζεται μια ολόκληρη κοινωνία»

Η ανακοίνωση των Ξενοδόχων και Ενοικιαζόμενων Δωματίων Αράχωβας

8 Δεκεμβρίου 2023

του/της Θεοφανία Μίγκου

Ο Σύλλογος Ξενοδόχων και Ενοικιαζόμενων Δωματίων Αράχωβας, μετά από την φρικιαστική υπόθεση με την κακοποίηση του σκύλου στην Αράχωβα, εξέδωσε ανακοίνωση για το αποτρόπαιο αυτό έγκλημα.

“Τις τελευταίες ημέρες κυκλοφορούν στα κοινωνικά δίκτυα μηνύματα μίσους και ιδεοληψίας από φιλοζωικές ομάδες που προτρέπουν τους επισκέπτες της Αράχωβας να μην ξανάρθουν, λόγω του ότι βασανίστηκε από έναν ή περισσότερους ανθρώπους στην Αράχωβα και αργότερα κατέληξε, το υπέροχο σκυλάκι με όνομα – Όλιβερ, το οποίο ήταν γνωστό σε όλους μας και κυκλοφορούσε στους δρόμους και σοκάκια της Αράχωβας εδώ και χρόνια.

Η αποτρόπαια αυτή πράξη ουδεμία σχέση έχει με τους κατοίκους της Αράχωβας και τους επιχειρηματίες του τουρισμού!

Δεν είναι δυνατό να δικάζεται μια ολόκληρη κοινωνία στο διαδίκτυο και και σε κάποιες online εφημερίδες – blog και να προτρέπουν ακόμη και επώνυμοι δημοσιογράφοι να μην επισκεφτεί κανένας την Αράχωβα, διότι θεωρούν ότι οι Αραχωβίτες γνωρίζουμε τον έναν ή τους περισσότερους κακοποιητές και τους καλύπτουμε!!!

Εννοείται, ότι αν γνώριζε κάτι κάποιος από τους κατοίκους, θα είχαμε συνεισφέρει στη άμεση σύλληψή του/τους.  Δεν συγκαλύπτουμε κακουργηματικές πράξεις σε ζωάκια!

Με τη λογική αυτή, δηλαδή, να μην ξαναπάμε στην Σαλαμίνα διότι έγινε ανθρωποκτονία!

Όλοι οι κάτοικοι της Αράχωβας, καθώς και οι επιχειρηματίες της, τάσσονται κατά αυτού του περιστατικού και όλοι μας επιθυμούμε να βρεθεί άμεσα ο/οι δράστης/ες και να λάμψει η αλήθεια!”

 

Καλούσα Ναυπακτίτου

Πρόεδρος Ξενοδόχων και Ενοικιαζομένων Δωματίων Αράχωβας 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

5 Μαρτίου 2024