Πάνω από 25 εκατ. ευρώ στη Φθιώτιδα για έργα αποκατάστασης από “Daniel” και “Elias”

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

22 Μαρτίου 2024

του/της Θεοφανία Μίγκου

Συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής (22/3) στο Δημαρχείο Λαμίας, για τα έργα αποκατάστασης στις πληγείσες περιοχές του Δήμου Λαμιέων από την κακοκαιρία που σημειώθηκε τον Σεπτέμβριο 2023 “Daniel” και “Elias”, παρουσία του Υπουργού Υποδομών και Μεταφορών Χρήστου Σταϊκούρα, του Υφυπουργού Υποδομών και Μεταφορών αρμόδιου για τις Υποδομές Νίκου Ταχιάου, του Δήμαρχου Λαμιέων Πανουργιά Παπαϊωάννου, καθώς και κλιμάκιο συνεργατών μηχανικών – συμβούλων του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών.

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν, επίσης, ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Φθιώτιδας Ηλίας Σανίδας, η Γενική Γραμματέας του δήμου Λαμιέων Αθανασία Ζωβοϊλη, ο Αντιδήμαρχος Λαμιέων Κώστας Σταυρογιάννης και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Λαμίας, Μάκης Πρέντζας.

Όπως τόνισε ο κ. Σταϊκούρας, οι παρεμβάσεις που θα υλοποιηθούν για τον Δήμο Λαμιέων, θα ξεπερνούν τα 10 εκατ. ευρώ, ενώ μαζί με τον Δήμο Δομοκού υπερβαίνουν τα 25 εκατ. ευρώ. Παρεμβάσεις που θα έχουν ως στόχο την ανθεκτικότητα στον χρόνο και με έμφαση στην περιοχή της Μεγάλης Βρύσης που υπέστη τη μεγαλύτερη ζημιά.

Δείτε το βίντεο με όσα δήλωσε ο Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών:

 

Ακολούθως, ο κ. Ταχιάος δήλωσε:

Δείτε το βίντεο με την δήλωση του Αντιπεριφερειάρχη Φθιώτιδας Ηλία Σανίδα:

Έπειτα, ο Δήμαρχος Λαμιέων, Πανουργιάς Παπαϊωάννου, τόνισε ότι είναι χρέος του να συνεχίσει να προστατεύει τους πολίτες.

Δείτε φωτογραφίες:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

16 Απριλίου 2024