Εισαγγελική παρέμβαση για την 8ωρη «παράλυση» της Αθηνών – Λαμίας την Παρασκευή

Προκαταρτική εξέταση προκειμένου να εξακριβωθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες υπήρξε η πολύωρη ταλαιπωρία στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας την περασμένη Παρασκευή διέταξε ο εισαγγελέας πλημμελειοδικών της Λαμίας κ. Λακαφώσης. Σύμφωνα με την εισαγγελική παραγγελία καλούνται οι υπεύθυνοι της εταιρείας να δώσουν εξηγήσεις γιατί με λίγους πόντους χιόνι κόπηκε η Ελλάδα στα δύο στην περιοχή […]

25 Δεκεμβρίου 2017

του/της Ανδρέας Κούκουρας

Προκαταρτική εξέταση προκειμένου να εξακριβωθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες υπήρξε η πολύωρη ταλαιπωρία στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας την περασμένη Παρασκευή διέταξε ο εισαγγελέας πλημμελειοδικών της Λαμίας κ. Λακαφώσης.

Σύμφωνα με την εισαγγελική παραγγελία καλούνται οι υπεύθυνοι της εταιρείας να δώσουν εξηγήσεις γιατί με λίγους πόντους χιόνι κόπηκε η Ελλάδα στα δύο στην περιοχή του Μαρτίνου. Παράλληλα έχει κληθεί να δώσει εξηγήσεις και ο υπεύθυνος των μηχανημάτων εκχιονισμού προκειμένου να φωτιστεί η υπόθεση και να διαπιστωθούν τυχόν ευθύνες.

Το μεσημέρι της Παρασκευής εγκλωβίστηκαν αρχικά νταλίκες, στη συνέχεια ΙΧ και οι ουρές αναμονής έφτασαν τα 15 χλμ από την περιοχή του Μαρτίνου και προς το Κάστρο.

Σε ορισμένες περιπτώσεις οι εγκλωβισμένοι βρεθήκαν ακινητοποιημένοι για περισσότερο από 6 ώρες. Η κυκλοφορία αποκαταστάθηκε μετά τα μεσάνυκτα της Παρασκευής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

28 Μαρτίου 2024