Ώθηση στην επιχειρηματικότητα έδωσαν από τη Θήβα οι πρόεδροι ΕΙΝΚΑΜ & ΣΒΣΤΕ

Εκδήλωση για τη δυναμική των συνεργασιών στα νέα επιχειρηματικά ανοίγματα, πραγματοποιηθηκε στην πόλη της Θήβας από το Παρατηρητήριο Επιχειρηματικότητας του Ευρωπαϊκού Ινστιτούτου Κοινωνικών & Αναπτυξιακών Μελετών. Οι τοποθετήσεις των πολύ έμπειρων και καταξιωμένων στο χώρο της επιχειρηματικότητας, του Θεόδωρου Σκυλακάκη, προέδρου του Ευρωπαϊκού Ινστιτούτου Κοινωνικών και Αναπτυξιακών Μελετών, αλλά και του Προέδρου του ΣΒΣΤΕ Νίκου […]

21 Φεβρουαρίου 2019

του/της Newsroom

Εκδήλωση για τη δυναμική των συνεργασιών στα νέα επιχειρηματικά ανοίγματα, πραγματοποιηθηκε στην πόλη της Θήβας από το Παρατηρητήριο Επιχειρηματικότητας του Ευρωπαϊκού Ινστιτούτου Κοινωνικών & Αναπτυξιακών Μελετών.

Οι τοποθετήσεις των πολύ έμπειρων και καταξιωμένων στο χώρο της επιχειρηματικότητας, του Θεόδωρου Σκυλακάκη, προέδρου του Ευρωπαϊκού Ινστιτούτου Κοινωνικών και Αναπτυξιακών Μελετών, αλλά και του Προέδρου του ΣΒΣΤΕ Νίκου Κουδούνη, έδωσαν το αναπτυξιακό ύφος που ήταν απαραίτητο για να τονώσει το ενδιαφέρον των νέων σε τέτοιου είδους συνέργειες, όπως οι υποδεικνυόμενες.

Τα αποτελέσματα της έρευνας για την επιχειρηματικότητα, έδωσαν αφορμή για προβληματισμό και παρεμβάσεις στις οποίες έριξε άπλετο φως ο Αριστοτέλης Αϊβαλιώτης, υπεύθυνος του Παρατηρητηρίου Επιχειρηματικότητας.

Σημειώνετα ότι το Παρατηρητήριο Επιχειρηματικού Περιβάλλοντος είναι ένας νέος θεσμός που δημιουργήθηκε από τον ΣΕΒ το 2012. Λειτουργεί υπό την αιγίδα του, και υπό την εποπτεία επιστημονικής επιτροπής, ως ένας μόνιμος μηχανισμός παρακολούθησης του ελληνικού επιχειρηματικού περιβάλλοντος, των ρυθμίσεων που το διαμορφώνουν και της αποτελεσματικότητας της λειτουργίας της δημόσιας διοίκησης.

H εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Συνεδριακό Κέντρο Θήβας την οποία συντόνισε ο νέος επιχειρηματίας Παναγιώτης Περγαντάς.

 

 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΡΑΓΙΑΝΝΗΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

24 Μαρτίου 2023