Συνεδριακό κέντρο 200 θέσεων θα δημιουργηθεί στη θέση των εγκαταστάσεων του πρώην Οργανισμού Κωπαΐδας στην Αλίαρτο Βοιωτίας.
Το έργο, προϋπολογισμού 2,4 εκατ. Ευρώ, έχει ενταχθεί στο ΕΣΠΑ από το 2018, όμως παραμένει μακέτα λόγω χρονοτριβής ως προς την εξασφάλιση των απαιτούμενων εγκρίσεων και βεβαίως εξαιτίας της πανδημίας.
Ως εκ τούτου χρειάστηκε να επικαιρποιηθεί το χρονοδιάγραμμα των παρεμβάσεων για την αποκατάσταση και επανάχρηση τμήματος των παλαιών αποθηκών. Πλέον προβλέπεται ότι οι μελέτες και οι εργασίες θα έχουν ολοκληρωθεί σε δύο χρόνια.
Εκτός από το συνεδριακό κέντρο, ο πύργος που βρίσκεται στις εγκαταστάσεις θα χρησιμοποιηθεί σαν παρατηρητήριο και ο περιβάλλων χώρος 2.2 στρεμμάτων θα αναπλαστεί.